Achtung! Baby voor tweedehands merkkleding voor de kids

0

IMG_6521In de Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier is Achtung! Baby gevestigd. Van de naam op zich word ik al blij; ik vind ‘m heel origineel en opvallend!

Ik ben al jaren fan van tweedehands. Of het nou over kleren, spullen of fietsen gaat, ik vind het helemaal leuk. En dat geldt dan voor kopen maar zeker ook voor verkopen. Vandaar dat deze zaak ook mijn aandacht trok. Bij Achtung! Baby koop je mooie tweedehands merkkleding voor kinderen vanaf maatje 52. De grootste maat die je er vindt is 152; dat is dan voor kind van een jaartje of 12. Niets voor jou tweedehands kleding? Of vind je het muf of vies? Niet nodig hoor, en zeker niet bij Achtung! Baby. Zij zorgen er voor dat alle ingebrachte kleding heel, netjes en fris is.

Je kan bij deze toffe shop ook terecht voor handgemaakte producten voor de kids. En ben je dol op vintage? Ook dan ben je bij Achtung! Baby aan het goede adres. Je vindt er namelijk een aardige collecte aan vintage speelgoed en kindermeubels.

IMG_6523

De zaak ziet er heel fris, overzichtelijk en uitnodigend uit, en ook al heb ik niets gekocht, ik vond het heel fijn om er even te shoppen.

IMG_6522

Achtung! Baby
Prins Hendrikstraat 97
2518 HM Den Haag
info@achtung-baby.nl
Facebook
Instagram

Foto’s: leukindenhaag

Share.

Leave A Reply