Anne & Max to go

0

anne & max to go den haag Den Haag is weer een pareltje rijker. Als jij van een goed ontbijt, koffie, verse sappen, sandwiches, soepen en lekkernijen houdt en deze graag mee neemt in de trein of op weg naar je werk, dan loop, fiets of rijd je voortaan langs de Korte Poten 63 (op de hoek van de Fluwelen Burgwal). Nooit meer hoef je, wanneer je haast hebt of onderweg bent, met een lege maag op pad. Bij Anne & Max To Go kun je terecht voor heerlijke producten, vers uit eigen keuken. Ze werken zo veel mogelijk met biologische, biodynamische en fairtrade producten. Het liefst uit de streek. Altijd vers en met alleen natuurlijke ingrediënten.

Koffie & chocola
Daarnaast kan je bij Anne & Max To Go ook verpakte koffie, thee chocolade en alles wat Anne en Max lekker vinden mee nemen. Ik was afgelopen donderdag bij de opening en ik heb heel wat producten kunnen proeven. Die chocola van TAZA, mmm! Ook de croissantjes, broodjes en zoete zaken waren om te smullen.

Interieur
Het interieur ziet er superstrak uit. Mintgroen, wat helemaal hip is momenteel, en lekker modern gestyled. Je voelt je er meteen thuis, want hoewel het qua sfeer Scandinavisch aan doet, is het verre van “kil”. Alles straalt gezelligheid en warmte uit en dat is ook precies het gevoel wat Anne & Max je wil geven.

Meer weten?
Anne & Max to go is geopend vanaf mei 2016 en absoluut de moeite van het bezoeken waard. Ik weet zeker dat je na je eerste bezoek regelmatig een rondje Kort Poten zult doen!

Website
Facebook
Instagram
Twitter

opening anne max den haag

Share.

Leave A Reply