BAR en ZO, the best new place in town!

1

Den Haag is weer een superleuke zaak rijker: BAR en ZO. Gevestigd in de fijne Prins Hendrikstraat is dit een pareltje waar ik vast vaker even naar binnen loop. Is het niet voor alle toffe vintage lifestyle spullen die er zijn uitgestald, dan is het wel voor een koffietje of sapje. Of gewoon voor een gezellig praatje, want ook daar zijn ze bij BAR en ZO voor te porren.

IMG_7520

Barro en Zoë (BAR en ZO … heb je ‘m ;-)) zijn de eigenaars van deze vrolijke winkel. Het idee leefde al een hele tijd in hun hart: een zaak met feelgoed spulletjes, mooie planten, vintage kleding en natuurlijk met een bar voor koffie, verse sapjes en cake. Afgelopen mei was het dan zo ver; er kwam een mooi pand vrij in het Zeeheldenkwartier. Er is sindsdien hard gewerkt op op 1 oktober 2015 gingen de deuren open voor het publiek.

IMG_7545

BAR en ZO verkoopt een heleboel mooie, bijzondere (en bijzonder mooie!) producten. Zo zag ik een apart vintage tafeltje wat vast mooi staat in mijn gang. En daar past natuurlijk weer zo’n originele plant goed bij! Omdat styling niet écht een van mijn talenten is, is het fijn als je inspiratie op kunt doen in een winkel als deze. Je hoeft het dan niet allemaal zelf te bedenken; je koopt gewoon de hele set zoals deze is uitgestald. Makkelijker kan niet.

Het pronkstuk van dit moment is de ottomans poef van Franco Albini. Een fraai exemplaar, die bijna nergens meer te krijgen is. En waar Zoë deze vandaan heeft? Dat houdt ze lekker voor zichzelf!IMG_7526

Contact
BAR en ZO winkel
Prins Hendrikstraat 103
2518 HM Den Haag
Tel: 06-55900345 of 06-31755892

Share.

1 reactie

Leave A Reply