Bier & Braad Festival in de Binckhorst met vaderdag

0

BBF 1“De liefde van de man gaat door de maag” en dus zorg je op vaderdag voor echt mannenvoedsel. Zondag 19 juni aanstaande, is dan ook een perfecte dag voor de eerste editie van het Bier & Braad Festival. Ontdek de kade bij bierbrouwerij Kompaan en laat je verrassen door lekkernijen van de foodtrucks en de toffe producten van de stoere-mannen-markt. Een Haags gebrouwen biertje, een Bincks gebraden worst en knallende live optredens. Wat wil een stoere vent nog meer?

Speciaal voor bierliefhebbers en echte carnivoren 

Bier & Braad, de naam zegt het al, staat in het teken van Haags bier en eerlijk, gebraden vlees. Ontmoet de Kameraad, de Bondgenoot of de Vrijbuiter van Kompaan of neem gewoon een kijkje in de gloednieuwe brouwerij. Heb je trek? Ga los op de vers bereide vleesgerechten zoals een biologische hamburger, een kippetje van de rotisserie of een Binckse worst. En volg (live!) met eigen ogen het uitbenen van een varken tijdens de demonstratie van slager Job Vrijenhoek. Alle deelnemers – ondernemers en creatievelingen – die aanwezig zijn komen uit de directe omgeving van Den Haag.

Het Bier & Braad Festival vindt tegelijk plaats met het I’m Binck Festival. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement zijn op verschillende plekken in de Binckhorst de leukste activiteiten te doen. Kom ook!

– Zondag 19 juni 2016
– 14:00 – 20:00 uur
– Brouwerij Kompaan, Binckhorst
– Saturnusstraat 55, Den Haag

BBF 2

Share.

Leave A Reply