Carne Argentina

0

Wat is en blijft de Denneweg toch een fijne straat. Of beter gezegd weg. Want wist je dat het de oudste weg is van Den Haag, volgens de geschiedschrijving dan? De eigen schijf van vijf geeft aan waarom ze bekend staan: wining, dining, lifestyle, fashion & beauty. Bezoekers kunnen van vroeg in de ochtend tot laat in de avond  van de mooiste en mode- en lifestylezaken, veel cafés, restaurants en terrassen. En natuurlijk last but nog least een mooi aanbod aan culturele instellingen.

Social Deal

Dit keer waren we op de Denneweg om een lekker hapje te eten. Via Social Deal hadden we een mooie deal gekocht om te gaan dineren bij Carne Argentina, een authentiek Argentijns steak restaurant. Maar ook als je niet van het vlees bent en meer van vis houdt, ben je bij Carne Argentina goed op je plek. En wij kozen voor de vis! Vooraf beiden de calamares, geserveerd met een lekker sausje en als hoofdgerecht gingen we voor de tonijn. Een vissoort die bést lastig is om goed te bakken. Te kort betekent te rauw en te lang is het kauwen alsof je kauwgom in je mond hebt. Maar bij Carne Argentina bracht de vriendelijke bediening een stukje tonijn wat precies op smaak en bite was. De side dishes, frietjes en een frisse salade, waren een heerlijke aanvulling op de tonijn.

Carne Argentina

Het leuke natuurlijk van Social Deal is dat je écht goedkoop uit eten bent. Voor de deal betaalden wij € 14,99 per persoon en dat betekent 50% korting. Voor de drankjes moest ik aan het einde van de avond 15 Euro afrekenen. Voor nog geen 50 Euro heb je zo een topavond om lekker bij te kletsen met een vriendin. De social deal vouchers kan je bij dit restaurant overigens ook in het weekend gebruiken. Fijn!

Carne Argentina kaartje

Carne Argentina
Dennweg 41A
2514 CD Den Haag

Social Deal

Share.

Leave A Reply