De leukste kinderboekenwinkel van Den Haag

0

spelen alice in wonderlandOf het nou kinderboekenweek is of niet, kinderen vinden het altijd leuk om in kinderboeken rond te struinen. Geef ze eens ongelijk. Kinderboekenwinkels zijn vaak een walhalla met informatie, creativiteit en mooie verhalen. In de Piet Hein straat zit de superleuke kinderboekenwinkel Alice in Wonderland. Als je op de website kijkt, zie je al meteen dat de eigenaar van deze winkel snapt hoe een kinderbrein geprikkeld moet worden. Fantasie is belangrijk in kinderland, en dat snappen ze daar!

Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan deze winkel met mijn 4 kinderen. Ze mochten allemaal een boek uitkiezen. Leuk om te zien hoe ze dat deden. De oudste, die zelf al kan lezen, vloog meteen naar de boekenkast met de zelfleesboeken en koos een leuk boek van Superjuffie uit. Ze begon er al meteen in de auto in te lezen. Heerlijk! Mijn zoon werd direct getriggerd door een boek met robots en ruimteschepen, die uitgestald was op een speciale tafel met boeken over techniek. Mijn peuter vond het lastig kiezen: er was ook zoveel moois! Haar heb ik geholpen. Ondertussen werd er vrolijk gespeeld met de bak boeken, de troon en het speelgoed. Zo kon ik op mijn gemak rondkijken, zonder dat de kinderen vervelend werden.

kinderboekenwinkel-den-haag

Bij het afrekenen kregen ze allemaal nog een prachtige kleurplaat en een ballon. Zo was het kindergeluk compleet. Met 2 tassen vol nieuwe boekjes gingen we naar huis, waar ze de rest van de middag hebben zitten lezen (en ik mocht voorlezen).

Kinderboekenwinkel Alice in Wonderland
Piet Heinstraat 2
2518 CH Den Haag
070-3106992
Website
Facebook

kasten met boeken

Share.

Leave A Reply