Denk groen, eet groen @SLA

0

Bij SLA koop je, hoe kan het anders, sla. SLA is een biologische saladebar waar je seizoensgebonden salades, sappen en soepen koopt. Alles wat je ziet is even gezond, groen én natuurlijk heel erg lekker! Een van de missies van dit mooie bedrijf is mensen te inspireren gezond te eten. Dat gezond eten van enorm belang is voor lijf en leden, behoeft geen nadere toelichting. Maar ja, soms schiet dat gezond eten er bij in. Je hebt een druk leven, geen zin, geen tijd, geen energie om nog boodschappen te doen en te koken. Maar gelukkig is er dan SLA! Je eet onbezorgd je bord tot op de bodem leeg, en iedere hap bouwt mee aan jouw gezondheid. SLA is voor iedereen die gezonder, schoner en bewuster wil eten en leven.

Hoe werkt het?
Je kunt natuurlijk voor één van de favoriete salades van de kaart gaan, maar nóg leuker is het om een salade zelf samen te stellen. Je begint met het kiezen van een blad, gevolgd door een dressing. Daarna is het tijd om een graan, zaad of peul tot te voegen en natuurlijk komen er ook nog groenten in je salade. Tot slot kies je een topping en kan je nog voor een extra premium gaan. En voilà, je hebt een heerlijke, gezonde salade op je bordje liggen.

IMG_1093Ook de inrichting bij SLA is heel bijzonder. Welke SLA je ook binnenloopt, je herkent het concept aan de iconische kas, die natuur en groen de stad inbrengt. In iedere vestiging is de inrichting rustgevend, groen en inspirerend. Je zit er heerlijk rustig met een krantje en je salade en sapje, maar natuurlijk is afhalen op dagen met wat meer haast ook mogelijk. En pssst, je kunt ook via Deliveroo bestellen, dan wordt de salade gewoon bij je thuis bezorgd. Hoe handig is dat!

SLA1

Je vindt SLA aan het Kerkplein in de binnenstad, tussen de Torenstraat en de Prinsenstraat. SLA is elke dag geopend van 11 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Wij zijn fan!

 

Share.

Leave A Reply