Family Weekend Bucket List #2

0

Weekend! En warempel, het schijnt wat beter weer te worden. Eindelijk! Hebben jullie al plannen voor zaterdag en zondag? Wij zetten weer de to do tips voor komende dagen voor je op een rijtje in onze Family Weekend Bucket List.

Kinderrondleiding_mediumProDemos organiseert een spannende rondleiding speciaal voor kinderen door de Ridderzaal. Je kunt elke zaterdag om 13.00 uur meedoen. Vragen als “waar leest de koning de troonrede voor?” en “hoe ziet zijn troon er eigenlijk uit?” worden tijdens de 1 uur durende rondleiding beantwoord. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, wel onder begeleiding van een volwassene.

atlantikwall_posterOp zondag 13 maart is er een Open Dag in het Atlantikwalmuseum in Scheveningen.

Wist je überhaupt dat dit museum bestond? Ik ben er een tijdje terug geweest op Open Monumentendag. En geloof me, het is best een beleving om in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog te lopen. Op de open dag staan vrijwilligers klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. De primaire museumlocatie is een authentiek ingerichte commandobunker die grotendeels origineel is ingericht.

Vet cool voor kinderen vanaf een jaartje of 6.

tommie_trapautoIn de leukste straat van de wereld, Sesamstraat, hebben de kleintjes gegarandeerd een leuke middag. Het unieke van de doe & beleef tentoonstelling is dat je ook écht in Sesamstraat bent; het originele tv decor staat daar namelijk opgebouwd. Kortom, laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan en kom naar Sesamstraat in Kijkduin! En is het lekker weer? Dan combineer je het bezoek met een fijne strandwandeling!

Nog meer weekendtips? Dutch-bees deelt op haar weekend bucket list, tips voor een bewuste levensstijl. Van heerlijke proeverijen maar dan gezond tot alle feel-good initiatieven en evenementen in Den Haag, exclusief door Haagse ondernemers met hart voor de stad! Check them out!

Share.

Leave A Reply