Family Weekend Bucket List #4

0

Het wordt dit weekend super lekker weer dus ik heb zo’n vermoeden dat iedereen met de kids lekker op stap gaat en heerlijk buiten iets gaat ondernemen. Maar mocht je toch een binnen activiteit zoeken, zijn deze films absolute aanraders. Lees onze family weekend bucketlist #4!

5_pippi_zet_de_boel_op_stelten_1_0In het Nutshuis kan je zaterdag om 11.00 uur kijken naar Pipi zet de boel op stelten. Het is een leuke familiefilm, wordt Nederlands gesproken en duurt 86 minuutjes en is daarmee ook voor de kleinere kinderen geschikt. Waar gaat de film over: Pippi besluit pas na de winter naar Taka Tuka Land te reizen. Tot die tijd zijn er ook thuis heel wat avonturen te beleven; zo moet ze het opnemen tegen twee boeven die het op haar goud hebben voorzien.

f976f32960f29470aceaf1e039e837f1_f1511Zaterdag 2 april kan je om 16.00 uur in Theater en filmhuis Dakota naar de mooie 3D animatie film Robinson Crusoe. Het is een fijne Nederlandstalige komedie en de leeftijd is 6+. Waar gaat de film over: de papegaai Dinsdag woont met vele dieren op een leuk eiland. Op een dag spoelt er de mens Robinson Crusoe aan. De dieren en Robinson weten langzamerhand met elkaar om te gaan en het eiland te ontdekken. Maar dan wil een stel gemene katten het eiland overnemen.

 

img0678_37In het Omniversum draaien altijd de mooiste films, ook voor kinderen. Pandas, the journey home is een mooie film geschikt voor alle leeftijden. Hij draait zondag 3 april om 11.00 uur. Waar gaat de film over: Volg de reis van de jonge panda Tao Tao, wanneer hij wordt vrijgelaten in de bamboebossen van China. Tao Tao staat op het punt zijn avontuur in het wild te beginnen en maakt hiermee de weg vrij voor het voortbestaan van zijn soort in het wild.

Nog meer weekendtips? Dutch-bees deelt op haar weekend bucket list, tips voor een bewuste levensstijl. Van heerlijke proeverijen maar dan gezond tot alle feel-good initiatieven en evenementen in Den Haag, exclusief door Haagse ondernemers met hart voor de stad! Check them out!

 

Share.

Leave A Reply