Feest bij zorgtuin en stadskwekerij Mens en Tuin

0

Een prachtig Haags initiatief bevindt zich aan de rand van Moerwijk: zorgtuin en stadskwekerij Mens en Tuin. Hier krijgen mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken professionele hulp bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Onder deskundige begeleiding werken ze in de tuin en kunnen meedoen aan kunstzinnige activiteiten.

Mens en Tuin is naast zorgtuin ook een stadskwekerij. De tuin is meer dan 2000 m2 groot en biodynamisch van opzet. Je kunt de tuin op doordeweekse dagen vrij bezoeken en heerlijk rondwandelen, tuinieren en genieten van wat er allemaal groeit en bloeit. Op het terrein is ook een winkeltje, waar je vriendelijk geprijsde planten, kruiden en zaden kunt kopen.

Ingang

Dit jaar bestaat Mens en Tuin 30 jaar en op zaterdag 28 mei is er van 10.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma om dit heugelijke feit te vieren. Er zijn tal van activiteiten en er is muziek! Kom je ook voor de rondleiding, de bijenlezing of voor een workshop? Op de Facebookpagina van Mens en Tuin vind je het volledige programma.

 

 

 

Share.

Leave A Reply