Foodfestival Rollend Den Haag 13-16 mei 2016

0

rollend den haagGisteren reed ik er al even langs, het Foodfestival Rollend Den Haag. Dit leuke evenement met foodtrucks vindt plaats op het Lange Voorhout. Met zo’n 35 roodtrucks en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rollend Den Haag een onwijs gezellig en bovendien gratis festival voor alle leeftijden. Geniet er van singer-songwriters en kom de nieuwste gerechten proeven tijdens Pinksteren.

Foodtrucks
Hippe keukens op wielen is dé trend van de afgelopen jaren. Je hoeft er eigenlijk niet eens te eten om je ogen uit te kijken. Mensen kijken en genieten van de sfeer alleen is al leuk. Al weet ik zeker dat de heerlijke geuren gaat zorgen dat je vanzelf trek krijgt en overstag gaat bij Rollend Den Haag. Dat had ik gisteren al toen ik er langs kwam, en helaas geen tijd had om het te bezoeken. Vandaag gelukkig wel! Er worden er volop verantwoorde en bijzondere gerechten geserveerd, ik ben heel benieuwd!

Bereikbaarheid
Het Lange Voorhout is in 2016 deels slechter bereikbaar vanwege bouwwerkzaamheden, maar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets kom je snel in het centrum van Den Haag. Kom je met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden ‘centrum’. Het beste parkeer je de auto direct onder het Malieveld, als je eenmaal de binnenstad binnenrijdt. Vanaf hier loop je binnen vijf minuten naar het Lange Voorhout.
Reis je met het OV naar Den Haag, kun je lopen van Station Den Haag Centraal (10 minuten), of tram 1 of 17 nemen. Kom je aan op Station Den Haag HS, neem dan tram 9 of 16 richting het centrum.

Facebook
Website

hamburgers RRRollend den haag

Share.

Leave A Reply