Goed en goedkoop ontbijten bij Luden

0

luden achterkant Wij gaan regelmatig met de kinderen ergens ontbijten op zondag. We letten dan vooral op de kwaliteit, kwantiteit en de prijs. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk of je ergens gezellig en warm kunt zitten. En of het kindvriendelijk is. Afgelopen zondag waren we bij Luden op het Plein. Ik was hier al vaker geweest, maar nog nooit om te ontbijten.

Je kunt bij Luden buiten zitten, ze hebben een verwarmd terras met heel gezellige kussentjes. Ik wilde dat graag, maar Sterre vond het niks. Dus gingen we naar binnen. Het voorste deel van de zaak heeft hoge tafels, niet zo geschikt met kinderen. Achterin staan gewone tafels en daar gingen we zitten. Er was voldoende ruimte voor de kinderwagen en er waren al snel 2 tafeltjes aan elkaar geschoven. De bediening was vriendelijk. Mijn dochter en ik wilden graag Chai Latte. Dat stond niet op de kaart, maar werd wel voor ons gemaakt. En het was lekker! De drankjes werden ook snel gebracht.

We bestelden 3 ontbijtjes voor €7,95 per stuk. Hier zit een koffie of thee en een gras verse jus d’orange bij. En een bakje met vers fruit en wat tomaat/komkommer.

ontbijt

Het ontbijt kwam snel en was uitgebreid en lekker. Elk ontbijtje had hagelslag, jam, boter, ham, kaas en een spiegelei. Daarnaast was er een croissantje, een dikke witte en bruine boterham. We verdeelden alles over de kinderen en het bleek ruim voldoende om met z’n zessen van te eten (de baby at alleen een paar broodkorsten). Of de sinaasappelsap 100% vers geperst was betwijfelen we, maar de smaak was prima. De chocolademelk leek ons automaten-chocolademelk. Verder zijn we heel tevreden over de kwaliteit. De kinderen konden lekker spelen in de zaak, omdat het niet druk was en hebben smakelijk gegeten. Wel vonden we het binnen wat aan de koude kant. Dit kwam waarschijnlijk doordat de deuren open stonden. De uitstraling is die van een bruin café. Wel een beetje donker, naar onze smaak.

bonnetje luden

Uiteindelijk moesten we €40,70 afrekenen, heel schappelijk voor 3 ontbijtjes waar we met z’n zessen van konden eten en nog een rondje extra koffie & thee voor de volwassenen.

Luden

Plein 6-7
2511 CR Den Haag
070-3601733
info@ludendenhaag.nl

Openingstijden:

Ma t/m Wo 09:00 tot 00:00
Do t/m za 09:00 tot 02:00
Zo 10:00 tot 00:00

luden achterkant

Share.

Leave A Reply