Haagse ondernemer in de spotlight: webshop Kickekleertjes

0

Als moeder wil je dat je kleintje in leuke kleding loopt. En eerlijk is eerlijk, ik ben wel een beetje een merken-meisje. Ik hou erg van Bor*z, Porto Azul en ja, ook de kleertjes van Ralph Lauren vind ik mooi. Maar ja, onbetaalbaar hé? Of je moet voor de deur gaan liggen als de uitverkoop begint, wil je nog wat leuks en betaalbaars scoren. Ook Marloes Fontein van Kickekleertjes liep tegen dit probleem aan. Graag merkkleding voor haar dochtertje, maar de volle mep betalen? Liever niet.

IMG_0079

Zo ontstond het idee voor Kickekleertjes. Waarom niet gewoon zelf een online shop beginnen? Met mooie merken voor lage prijsjes? Marloes trok de stoute schoenen aan en ging in gesprek met een aantal van haar favoriete kledingmerken. Dat wierp zijn vruchten af want enige tijd later werd, tada! Kickekleertjes geboren. Je vindt in de webshop een uitgebreide selectie van outlet, sales en sample-collecties van diverse merken. Denk dan aan merken als Ducky Beau, Imps en Elfs en Vinrose. Je zoekt gemakkelijk op diverse maten en merken en de minimale korting die je krijgt op de normale prijs is 30%. De korting kan overigens oplopen tot 70%. En dan wordt een kinderbroekje van 50 Euro opeens een stuk aantrekkelijker om aan te schaffen.

IMG_0080

Marloes vindt het belangrijk dat het aanbod in de webshop uitgebreid en actueel is en blijft. Daarom is zij druk bezig om nog meer leuke hippe kledingmerken aan Kickekleertjes te binden. Houd daarom de website goed in de gaten of ga Kickekleertjes volgen via Facebook.

Het organiseren en deelnemen aan ‘KickeKleertjes-parties‘ behoort trouwens ook tot de mogelijkheden. Marloes komt dan bij je thuis en kan je de kleertjes even zien, er lekker aan voelen en er heerlijk aan ruiken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Hoe fijn is dat!

Ken of ben jij een Haagse ondernemer die aan deze rubriek mee wil doen? Mail info@leukindenhaag.nl voor info.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply