Hudson Bar & Kitchen voor the best burger in town

0

Soms kom je in een restaurant waar gewoon alles klopt. Het eten. De ambiance. De bediening. Alles helemaal goed. En eerlijk is eerlijk, ik had een beetje mijn bedenkingen. Eten met een Amerikaanse twist? Is dat niet vet en vooral veel? Ik ben namelijk niet van het vet en veel. Maar een avondje Hudson Bar & Kitchen heeft mijn mening over american food aardig bijgesteld. In positieve zin natuurlijk!

FullSizeRender

Misschien ken je het danscafé Danzig wel? In hetzelfde pand vind je ook Hudson Bar & Kitchen. Overdag zijn de tafels gedekt en liggen de burgers op de grill. Op weekenddagen worden rond middernacht alle tafels aan de kant geschoven zodat je er heerlijk kunt dansen. Dat laatste hebben wij niet gedaan, maar we hebben er wel zalig gegeten, mét onze jongste van 6. En dat gaat prima; het restaurant is heel kindvriendelijk. Niet alleen qua inrichting (ruim opgezet, tafeltjes ver uit elkaar) maar ook de menukaart biedt verschillende lekkere kindergerechten.

FullSizeRender7

Wat aten we?
Op de kaart staan echte American dishes als chili, spare ribs, wraps, hot dogs en de natuurlijk burgers. Ik ging voor de seasonal burger ‘The Korean Chicken Stack’. Een nieuwe burger met een spicy touch. Ik vond ‘m hemels! Samen met traditionele Koreaanse kimchi salade, spicy mayonaise, zwarte sesam saus en wat rucola was-ie om je vingers bij af te likken. Spicy, maar niet té. De pinot grigio die ik erbij dronk maakte heerlijk fris en bluste juist dat pittige een beetje weg. Mijn tafelgenoten kozen voor de traditionele Hudson burger (een echte mannenburger met pulled pork) en de jongste had de Spongebob hamburger. Deze werd geserveerd met frietjes, appelmoes en reepjes komkommer.

FullSizeRender6

Overigens, alle burgers zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen. En dat is natuurijk wel zo fijn! Ben je vegetarisch? Ook dan is Hudson the place to be. De Vegetarische Slager himself heeft namelijk speciaal voor Hudson een aantal vegetarisch gerechten ontwikkeld. Zo vind je een Chili sin Carne en de Vega Quarter Pounder op de kaart, Ik kom zeker nog een keertje bij Hudson terug. Zien we je daar?

Hudson Bar & Kitchen
Lange Houtstraat 9
2511 CV  Den Haag
Tel: 070-215 5585
Hudson is zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Share.

Leave A Reply