Jam de la Crème festival, dat is muziek, improvisatie, strand en feesten!

0

nieuwe-namen-jam-de-la-creme-festival-2015-lchaim-woof-woof-ridicule-dj-team-herenleed-bang-bangHou jij wel van muziek, improvisatie, strand en feesten? Dan mag je Jam de la Crème op 31 juli a.s. niet missen. Jam de la Crème bestaat uit een wisselend collectief van musici uit alle hoeken en gaten van de Nederlandse muziekscene. Onder leiding van sessieleiders zetten de deelnemende artiesten unieke improvisaties neer, wat garant staat voor een toffe avond!

In eerdere jaren reisde het Jam de la Crème collectief langs festivals als Sziget in Boedapest, Oerol, Elb Jazz in Hamburg, Music Meeting en het Haagse Life I Live festival. Naast de sessies op andere festivals staat Jam de la Crème al 6 edities lang berucht om haar eigen Jam de la Crème Festival, waar jaarlijks meer dan honderd bekende en getalenteerde musici samenkomen om met elkaar te jammen op het Scheveningse strand.
CGpsI9eUIAA1BYd
Dit jaar vindt het festival plaats op 31 juli bij Strandpaviljoen Zuid in Den Haag. Tickets kosten 15 Euro en je koopt ze online. Woon je in Den Haag? Dan kan ze je ook kopen bij de Zwarte Ruiter, Haagsche Kopjes Kappers of bij Strandpaviljoen Zuid zelf. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan het promo filmpje op Youtube.
Strandpaviljoen Zuid
Zuiderstrand 3, strandslag 11
2583 Den Haag
info@strandpaviljoen-zuid.nl
Volg Strandpaviljoen Zuid op Facebook.

 

 

Share.

Leave A Reply