Kom op 26-27 aug naar Haagse Parkpracht

0

haagse parkprachtAl varend genieten van een zwoele zomeravond  met een hapje en een drankje en de diverse acts in tuinen, parken en boten die de revue passeren. Dat is Haagse Parkpracht. Een ideaal avondje uit, als je het mij vraagt. Zeker bij mooi weer is dit natuurlijk genieten, en het leuke is: de vooruitzichten zijn goed! We krijgen een hittegolf zelfs.

Water

Op het water vertoeven bij mooi weer is altijd een feestje. Met een hapje en een drankje erbij al helemaal. Lekker ronddobberen, genieten van de mooie omgeving die je voorbij ziet komen, gezelligheid met andere mensen, puur genieten. Andere jaren dobberde je over de Haagse Grachten (vandaar de naam Haagse Grachtenpracht), maar dit jaar gooit de organisatie het over een andere boeg. In plaats van Haagse Grachtenpracht heet dit evenement nu Haagse Parkpracht en vaar je op de plassen van het Haagse Westbroekpark.

Theater

Terwijl je vaart, kletst, een drankje drinkt en een hapje eet, word je vermaakt met leuke acts op verschillende plekken. Dans, opera, theater, mime en poppenspel zullen je verrassen. Ook voor anderstaligen zal deze editie zeer de moeite waard worden. Je vaart met een kleine vloot langs alle locaties waar theater is.

parkpracht den haag

Opstappen

Je stapt op bij Theehuis de Waterkant in het Westbroekpark. Al een leuke locatie op zich. Als je zelf een boot hebt, kun je ook deelnemen, en voor de echte diehards is het zelfs mogelijk om per SUP (stand up paddling) de locaties langs te gaan. Er zijn 2 rondes: om 18.00 uur en om 21.00 uur. Wil je vooraf of achteraf op de idyllische locatie Theehuis de Waterkant genieten van een diner? Dat kan! Voor slechts 19,95 kun je genieten van een vegetarisch buffet.

Programma

Ben je benieuwd naar het programma? Dat vind je hier. Kaarten kosten €34,95 inclusief alles en koop je eenvoudig online via deze link.

Praktisch

Waar: Westbroekpark, opstapplaats: Theehuis de Waterkant
Wanneer: 26 en 27 augustus
Kosten: EUR 34,95 per ticket. Bestel direct je tickets.

Meer weten? Bezoek de website!

meal deal de waterkant

Share.

Leave A Reply