De lekkerste Haagse frietjes komen van Sergio!

0

fritesatelier serio herman screendump websiteJe zult maar in Den Haag wonen. Wat een mazzel heb je dan! Daar kun je namelijk vanaf juni 2016 de allerlekkerste frietjes kopen. Sergio Herman, ja inderdaad, die beroemde topkok, gaat in de Venestraat op nummer 7 een Frites Atelier beginnen.

Vanwege mijn Zeeuwse roots ben ik natuurlijk sowieso al fan van topkok Sergio Herman. Zijn Michellinsterren-waardige restaurant Oud Sluis is een begrip in het Zeeuwse, daarom vind ik het extra leuk dat hij net als ik, ook richting Den Haag komt.

Het wordt simpel, maar wel van topkwaliteit. En uiteraard wordt ook aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente gedacht, zodat het nooit meer “gewoon even een frietje snacks wordt”, maar geheel volgens de gezondheidstrend “verantwoord snacks”.

Zo’n bakje friet gaat tussen de €3,50 en de €6,00 euro kosten, maar dan heb je ook wat. Het wordt helemaal sjiekdefriemel, geserveerd in een mooi bakje en met biologische sauzen met een dure naam, zoals basilicum mayonaise of truffelsaus.

Na Den Haag komen er in nog 4 steden de zogenoemde Frites Ateliers, met heerlijke frites waarvoor Sergio speciaal een heerlijk recept ontwikkelde.

Benieuwd naar de website van het Frites Atelier? Check het hier!

aardappelen frites atelier screendump website sergio

Share.

Leave A Reply