Vier moederdag bij MaMa Kelly

0

Hebben jullie al plannen voor moederdag? Hoop je op een ontbijt op bed, een mooi knutselwerkje van je jongste en een mooi cadeau van je lief? Je kunt ook het heft in eigen hand nemen en op zondag 8 mei, moederdag dus, naar de MaMa’s Market bij MaMa Kelly gaan. Ik heb er wel zin in hoor, zo’n hippe lifestyle markt met verschillende soorten kraampjes op het gebied van mode, interieur, sieraden en musthaves.

500_mama039sfoto

Natuurlijk is er voor de kids die dag ook genoeg te doen want …  als de kids blij zijn, is mama ook blij! Daarom is er een kidsdorp met luchtkussen, wordt er geschminkt, zijn er workshops en worden er diverse andere leuke activiteiten georganiseerd.  

Wanneer de kids zichzelf vermaken kunnen de mama’s rustig shoppen en de papa’s een plekje zoeken op het Food Court. Daar staat o.a. de MaMa Kelly Airstream waar de specialiteiten kip en kreeft op streetfood wijze worden klaargemaakt. De DJ’s van MaMa Kelly maken deze dag compleet met hun fijne sound. 

Picture this
Natuurlijk is het ook mogelijk die dag gezellig met de familie of het gezin te ontbijten en/of te lunchen bij MaMa Kelly. En wie weet met lekker weer zelfs op het terras! En wat is er dan leuker, om dit moment voor eeuwig vast te leggen? Iedereen die een tafeltje reserveert krijgt een bijzondere herinnering mee naar huis, namelijk een mooie portretfoto gemaakt door fotografe Gillian van Pictures by Just Jill.

Zien we je daar?

MaMa Kelly, MaMa’s Market
Datum:
 zondag 8 mei 2016
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
10:00 – 12:00 uur ontbijt, vanaf 12:00 uur lunch. Reserveren is gewenst.
Locatie: Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag
Toegang: Gratis
Website: www.mama-kelly.nl

Share.

Leave A Reply