Mama’s Market bij Mama Kelly

0

mm kelly djHet wordt zo langzamerhand een traditie: de Mama’s Market bij Mama Kelly. De afgelopen jaren een groot succes, en dit jaar breiden ze uit met zelfs een foodmarkt. Wie van gezelligheid, zon, lekker eten en drinken en mooie spullen houdt, moet deze markt met moederdag niet overslaan.

Mama’s Market bij Mama Kelly

Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestyle markt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Met MaMa’s Market wordt moederdag voor iedereen een heerlijke dag.

Kids Playground

Kids blij, mama gelukkig. Moeder kan met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten. Mama wordt in het zonnetje gezet, maar voor de kleintjes is het minstens zo leuk. Eigenlijk is het dus een geweldige dag voor iedereen. Zelfs voor de papa’s!

mama kelly kraampje

Over Mama Kelly

In 2015 opende spraakmakende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek op een industrieterrein in Den Haag. MaMa Kelly houdt van spannende contrasten. Ze verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke, doch onderscheidende gerechten met als signature dishes kreeft en kip. MaMa’s stoere looks en haar industriële karakter in combinatie met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ultieme hospitality beleving op een intrigerende locatie die bijblijft.

Nog even alle praktische informatie op een rij

Datum zondag 14 mei 2017
Openingstijden 10:00 – 17:00 uur
Entree Gratis toegang
Adres Parkeerterrein Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, Den Haag (wel betaald parkeren!)
Website www.mama-kelly.nl
E-mail events@mama-kelly.nl
Facebook
Instagram

 

Share.

Leave A Reply