Lekker Mexicaans borrelen of eten bij Chiapas Taco Cartel

0

Chiapas taco cartel De Zeeheldenbuurt in Den Haag heeft er een Mexicaans pareltje bij: Chiapas Taco Cartel. In dit sfeervolle restaurant kan jong en oud lekker Mexicaans borrelen of eten. De sfeer is ongedwongen en gezellig en het publiek divers. Het budget is heel geschikt voor de student, maar ook voor de alleenstaande 50plusser of een jong stel met kinderen. Er heerst een alles-mag, niks-hoeft mentaliteit.

Chiapas

Chiapas is een stad in het Zuidoosten van Mexico. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het restaurant een knipoog geeft daar deze roots. Het restaurant serveert streetfood. Liefhebbers daarvan kunnen dus hun hart ophalen bij Taco Cartel.

voorgerechten taco cartel

Lekker Mexicaans borrelen of eten bij Chiapas Taco Cartel

Streetfood dus: geen culinaire hoogstandjes, maar alles superlekker en supervers! De smaken exploderen in je mond. Ik heb het zelf mogen ervaren. De kaart is uitgebreid en alle gerechten klinken zo lekker, dat het moeilijk kiezen is. Uiteindelijk ging ik voor de Pescaditos (gefrituurde Spiering met een geweldige pittige saus), de Nachos met salsa en guacamole en tot slot de quesedilla’s met vlees en kaas. Echt heel erg lekker. Bij de hoofdgerechten is er een keus uit taco’s, burrito’s, salade of bonen met rijst. Ook zijn er genoeg gerechten voor vegetarische mensen. Wat me vooral opviel is dat alle gerechten kakelvers zijn. Dat zie je en dat proef je.

gerechten taco cartel

Zeeheldenbuurt

De Zeeheldenbuurt is een hippe wijk in Den Haag. Er rijden trams heen en je kunt het zelfs lopen, als je niet vies bent van een paar kilometer met de benenwagen. Hoe dan ook: Chiapas Taco Cartel is de moeite waard om deze wijk aan te doen. Zowel voor een gezellige en betaalbare borrel, als een diner met vrienden of je geliefde. De gerechten zijn echt niet te versmaden en een groot voordeel: je schrikt niet van de rekening. De kaart is vriendelijk geprijsd, maar dat doet niets af aan te kwaliteit. Absoluut de moeite waard! Je vindt Chiapas Taco Cartel aan de Prins Hendrinkstraat 105.

interieur taco cartel

Share.

Leave A Reply