Nu ook in Den Haag Deliveroo, je favoriete restaurant thuis

1

Ken je dat? Je hebt zin in een lekkere maaltijd van je favo restaurant. Mmm, die ene hamburger of die sushi waar het water je van in de mond loopt. Zelfs als je er alleen al aan denkt. Maar ja, het regent. En je hebt zo fijn je joggingbroek aan. En bovendien, helemaal geen zin om nog naar buiten te gaan! Daar is nu een oplossing voor! Deliveroo!!

a8eb1d0272bba0276c9b862fa9388519
Wat is Deliveroo precies?
Deliveroo is over komen waaien de UK en was al beschikbaar in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Het werkt heel simpel. Op de site van Deliveroo vul je je postcode in en zo zie je direct welke restaurants bij jou in de buurt bezorgen. Bestel je favoriete gerecht en binnen 32 minuten wordt het bij je thuis bezorgd. Dat klinkt goed hé? Wij van Leuk in Den Haag mochten proberen of Deliveroo doet wat ze belooft: lekker eten, goed bezorgd.

Afgelopen zondag ontvingen wij onze bestelling. Netjes op tijd ging de bel en stond er een vriendelijke en enthousiaste bezorger op de stoep. Vol verwachting pakten we alles uit en was het daarna aanvallen geblazen!

FullSizeRender

Tops

  • van de bezorgkosten word je niet arm; dat is maar € 2,50 per bestelling
  • de bestelling kwam heel netjes op tijd
  • het eten was bijzonder lekker
  • als je het handig vindt kan je ook gebruik maken van een Deliveroo app

Tips

  • momenteel wordt er jammer genoeg nog niet in zoveel postcode-gebieden bezorgd. Dat mag meer!
  • er wordt veel plastic-achtig materiaal gebruikt. Misschien kan het niet anders en is het bovendien geheel milieu verantwoord, maar dat lees je nergens terug.

Kortom: Deliveroo makes us happy! Wil jij het ook proberen? Als je nu bestelt en de code LEUKINDH gebruikt, krijg je op je eerste bestelling een korting van een tientje. Eet smakelijk!

 

Share.

1 reactie

Leave A Reply