De opening van Yoghurt Barn Den Haag

0

yoghurt amandelen Op deze mooie zonnige dag in maart was ik rond de klok van 11 uur met 4 kinderen bij de opening van Yoghurt Barn op de Plaats in Den Haag. Eigenlijk zit het direct naast Bagels & Beans. De deur stond al wagenwijd op toen we aankwamen (later bleek dat deze maar moeilijk dichtbleef en voor in de zaak voor kou zorgde), dus dat kwam heel welkom over.

Bij Yoghurt Barn bestel je aan de balie. Daarna word je bestelling klaargemaakt en of naar je tafel gebracht, of je kunt het direct meenemen. Je ziet direct de potten met superfoods, vers fruit en noten al staan. Ik kreeg er trek van! We bestelden:

-Chai Latte van David Rio
-Warme chocolademelk van witte chocola
-Yogurt special small met amandelen, brownie en mango
-croissant met boter en jam
-yoghurt blend met bio appelsap, mango en spinazie
-Latte Macchiato decaf

yoghurt blend

Heel smakelijk!
Het was allemaal superlekker. Het croissantje goed vers, de Barn yoghurt om te smullen (maar denk niet dat het calorie-arm is, want de noten en brownie zijn natuurlijk aardig dikmakend!), de yoghurt blend was ook erg lekker (wel wat gezonder, maar door het fruit en de yoghurt ook zeker calorierijk), de chai latte smaakte prima, de witte chocolademelk was fantastisch en ook de koffie kon er goed meer door (had iets heter gemogen, maar dat is persoonlijk).

croissant yoghurt barn

Voor mij is het een perfect adresje voor een ontbijt, of om gewoon een warm drankje te drinken. Leuk ook dat studenten 10% korting krijgen (wel jammer dat ik geen student ben), dat je er prima terecht kunt met een allergie en dat alles er supervers en aantrekkelijk uit ziet.

allergie yoghurt barn

Punten ter verbetering
Minpuntjes heb ik helaas ook. Mogelijk heeft een deel hiervan nog te maken met opstartproblemen. Het duurt allemaal erg lang voor je je bestelling hebt. Ik kreeg alles 1 voor 1, iets dat met kinderen niet handig is. Had het ene kind wel al zijn chocolademelk, moesten de anderen nog wachten. Heel slecht vond ik het ook dat ik tot drie keer toe om mijn Latte Macchiato moest gaan vragen! De tweede keer boden ze me ter compensatie een drankje gratis aan, wat ik heel netjes vond. Maar vervolgens ging niemand mijn Latte Macchiato vragen en dat vond ik echt onbegrijpelijk. Persoonlijk vind ik het sowieso jammer (en ook onhandig) dat je aan de bar moet bestellen. Stel je zit boven of beneden, een behoorlijk stuk van de bar af, met kinderen. Die zitten dan lang alleen, als je aan de bar bestelt en ook nog moet wachten. Hopelijk komt Yoghurt Barn daar zelf ook achter en gaan ze dat veranderen. Sowieso vind ik het gewoon fijn als ik ergens iets ga eten of drinken, dat er bediening is.

bar yoghurt barn

Sfeervol en kindvriendelijk

Yoghurt Barn ziet er heel sfeervol uit en is bovendien kindvriendelijk. In het benedenstuk zit een kinderkeukentje, waar mijn kinderen heel lang gezellig hebben gespeeld. Er zijn ook lekker stoelen, het beste plekje dat ik gespot heb zit net achter de eerste muur als je binnenkomt. Het personeel is bovendien vriendelijk.

Samenvattend: een leuke plek met heerlijke yoghurt, warme drankjes en smoothies. Verse producten, leuk voor de kinderen en vriendelijk personeel. Ik hoop dat de deur snel gemaakt wordt, waardoor het voorin minder koud is en het zou top zijn als er gewoon bediend gaat worden aan je tafel. Dit geeft ook minder risico op het vergeten van bestellingen. Tot slot: Yoghurt Barn heeft ook alles on the go!

interieur yoghurt barngevel yoghurt barn den haagyoghurt barn intkinderhoekje yoghurt barn

Share.

Leave A Reply