Prins Hendrik Lentefeest

0

Zondag 8 april is het eerste seizoensfeest van dit jaar in de Prins Hendrikstraat. Er wordt uitbundig gevierd dat het lente is!

Van 11 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags is er een markt met veel leuke kraampjes. Ook kan je een mini workshop volgen of oud Hollandse spelletjes doen zoals koekhappen, spijkerpoepen en meer vermaak! De kinderen kunnen muziek maken met Dion van DB music en ook de vrolijk gekleurde midgetsjoelbakken zijn aanwezig.

En natuurlijk is er live muziek en kan je volop genieten van lekker eten & drinken. De sfeer in de Prins Hendrikstraat is altijd geweldig. Er lopen verliefde stelletjes, je komt er vast bekenden tegen en ook voor gezinnen is het een gezellig event. En de weersvoorspellingen voor de dag zien er goed uit.

Bij Bar en Zo kan je een kokedama leren maken. Een wat? Letterlijk betekent het mosbal. Het is afkomstig uit Japan en valt onder de categorie kunst. Eigenlijk een beetje tussen ikebana, bloemschikken op z’n Japans en bonsai in. Het is, natuurlijk met een paar goede tips van eigenaar Barro, makkelijk zelf te maken.

bar & zo

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van de Prins Hendrikstraat.
Share.

Leave A Reply