Restaurant Jamey Bennett

1

Den Haag heeft er weer een pareltje bij: Jamey Bennett, bar & kitchen. In het voormalige pand van Juliana’s op de Plaats is sinds kort deze bar & kitchen gevestigd. Hip, chique, moderne uitstraling, dat zijn zomaar een paar kenmerken die perfect bij dit restaurant passen. Je kunt de hele dag bij Jamey terecht. Je eet er ’s ochtends een heerlijk ontbijtje, middags zit je comfortabel op de Chesterfield met een G&T in je hand en ’s avonds deel je met je vrienden gerechten van de internationale kaart. Bij minder weer fijn binnen in het grote pand en bij lekker weer buiten op het ruime, zonnige terras, Kortom: Jamey Bennett heeft veel te bieden!

IMG_0988

Aan het interieur is veel aandacht besteed, dat zie je in alles terug. De zaak is prachtig ingericht met oog voor detail. Ik vond bijvoorbeeld de lampen heel bijzonder en met veel smaak gekozen. De stoelen zijn comfortabel, de tafels staan niet te dicht op elkaar en door de spiegel die halverwege de zaak hangt, krijg je een heel ruimtelijk effect. Ook de open keuken vind ik fantastisch, de chef en zijn brigade staan zo heel dicht bij de gasten, en dat vind ik een enorm pluspunt.

IMG_0983

Op de menukaart staan veel verfijnde gerechtjes die ideaal zijn om te delen. Persoonlijk vind ik dat een super leuk concept, want zo probeer je ook eens wat nieuws en zit je niet direct aan een heel gerecht vast. Wij kregen een proeverij van de kaart en als eerste kwam er brood met hemelse roomboter op de tafel. Dat beloofde wat voor de rest van de gerechtjes! Een paar van mijn favorieten? Rauwe tonijn pizza van filodeeg met truffelmayonaise, oesters met gin tonic-gelei, krabkoekjes met avocado, limoen en tomaat. Zo heb je het water al in je mond staan? Dan komt nu mijn uber favoriet : het dessert! Een chocolade lava-taartje met vanille ijs en gezouten karamel. Mmmm, om je vingers bij af te likken.

FullSizeRender4
Jamey staat vanaf nu met stip in mijn favoriete Haagse eetplekjes-lijst! Omdat de locatie perfect is, het eten voortreffelijk en ook de bediening is super vriendelijk en kundig. Wij zijn fan! Eten bij Jamey Bennett kan op alle dagen van de week vanaf 9 uur ’s ochtends tot middernacht (zondag tot 23.00 uur). Bel even om te reserveren 070-365 02 35 of stuur een mail naar info@jameybennett.nl.

Share.

1 reactie

  1. Wat zou er gebeurd zijn met al die bijzondere Juliana foto’s en vooral die van die superposter van een zwaaiende Koningin ?

Leave A Reply