Restaurant Pearl in Den Haag, met recht een pareltje!

0

pearlHet meisje met de Parel is een schilderij van Johannes Vermeer, een van de Nederlandse meesters. Dit is zijn meest geliefde schilderij. Iedereen kent het, en sinds 1902 hangt het in het Mauritshuis. Geen wonder dat het Hilton Den Haag Pearl als naam koos voor het klassieke restaurant op een toplocatie: vlakbij het Mesdag. Dit zie je ook weer terug in het interieur: cultuur ten top!

Restaurant Pearl in Den Haag, met recht een pareltje!

Het restaurant doet zijn naam eer aan: Pearl is met recht een pareltje in de stad. De klassieke gerechten, Frans met een Nederlandse twist, zijn puur en overheerlijk. De vlees- en visliefhebber komt zonder twijfel aan zijn trekken. We konden ons eigen stuk vlees uitkiezen en werden daarvoor goed begeleid door het personeel. Malser dan het stuk vlees dat ik op mijn bord kreeg wordt het niet, en wat een smaken! Ik heb enorm genoten. Vooraf is er trouwens ook een heus smaakfeestje met de verschillende soorten vleeswaren, kaasjes en het brood met diverse toppings.starters pearlcocktail pearl

Wijnliefhebbers

Wie graag een wijntje drinkt kan bij Restaurant Pearl zijn hart ophalen. Het personeel is goed op de hoogte en kan adviseren waar nodig. Zo kies je niet verkeerd en is wijn en gerecht altijd in balans. De echte liefhebber kiest natuurlijk voor een wijnarrangement: elke gerecht een bijpassend wijntje. Mits je niet de bob bent natuurlijk.

vlees kiezen pearlvis pearl

IJs aan tafel

Voor het dessert kunnen wij het Sundea Ice aanraden. Dit wordt aan tafel bereid, door een zeer gepassioneerde medewerker. Je kunt je eigen toppings kiezen, maar je kunt je natuurlijk ook laten verrassen. De toppings worden ook weer allemaal zelf gemaakt.

toppings pearlsundea ijs pearl

Praktische informatie

Restaurant Pearl zit in het Hilton, aan de Zeestraat 35. Er is parkeergelegenheid in de straten rondom (wel betaald), maar het Hilton beschikt over een eigen parkeergarage onder het hotel. Pearl is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ze zijn dagelijks geopend van 15.00 uur tot 23.00 uur. Reserveren kan via de website.

frietfabriek pearlvlees pearl

Share.

Leave A Reply