Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

0

Komende zomer brengt Sushi & Asian Streetfood Festival JOY met tientallen foodtrucks voor de tweede keer een bezoek aan het Westbroekpark. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni kunnen bezoekers genieten van een grote verscheidenheid aan sushi, maar ook kennismaken met een ruime keuze aan Asian streetfood gerechten.

In het rijk gedecoreerde stadspark verzorgt het festival ook entertainment met Aziatische twist: met onder andere een karaokehotel, nostalgische arcadespellen, sushi-workshops, yogales en ontspanningsmassages. Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

festival

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY tovert het Westbroekpark gedurende drie dagen om tot een bruisend openluchtrestaurant met Asian touch. Bezoekers kunnen bij de verschillende sushi lopende banden hun chopstickkunsten vertonen. De mobiele foodtrucks serveren daarnaast ook smaakvol Asian Streetfood waaronder yakitori, tempura, zeewier bites en Japanse poffertjes. De gerechten worden geserveerd op kleurrijk gedecoreerde bordjes en in sissende stoommandjes. Het drankassortiment bestaat uit verfrissende drankjes, koude biertjes, mooie wijnen en exotische creaties uit de cocktailbar. Het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en kleurrijke Japanse parapluutjes prikkelt de zintuigen

Goed te weten: Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig € 2,50 voor jouw festivalglas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon terrein.
  • Vrijdag 8 juni:                  16:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag 9 juni:               14:00 – 23:00 uur
  • Zondag 10 juni:               14:00 – 22:00 uur

Meer informatie vind je op de website.

Share.

Leave A Reply