West Side Story in Den Haag

0

West Side Story, dat verhaal kent vást iedereen. Je hebt de film gezien, of misschien zelfs de musical in Londen. Geluksvogel! Maar niet getreurd als je West Side Story nog niet kent. Van 10 tot 12 juni a.s. is deze bekende musical namelijk ook lekker dichtbij huis te bekijken, in Theater de Regentes in de Weimarstraat.

Het verhaal vertelt de bendeoorlog die de Pools/Amerikaanse Jets uitvechten met de Puerto Ricaanse Sharks om de zeggenschap in de buurt. Te midden hiervan worden Tony, een Poolse jongen, en Maria, een Puerto Ricaans meisje, verliefd op elkaar. Zal hun liefde bestand zijn tegen het onbegrip van hun families en de steeds gewelddadiger strijd tussen de bendes?

13254389_1725040954418153_3398815445107068571_n

West Side Story wordt gespeeld, gezongen en gedanst door leerlingen van de productieklas 2016 van de Vrije Theaterschool. Het is een prachtige en spannende familievoorstelling met teksten van Arthur Laurents en Stephen Sondheim en natuurlijk de wereldberoemd geworden muziek van Leonard Bernstein. Het stuk is gebaseerd op Romeo & Julia van William Shakespeare.

Meer informatie over de voorstelling, de uitvoerenden en de Vrije Theaterschool, de theaterschool waar gezond met talent wordt omgegaan, op www.vrijetheaterschool.nl of www.facebook.com/vrijetheaterschool

 

Share.

Leave A Reply