Zo vind je een toffe feestlocatie in de stad!

0

Ken je dat? Je bent op zoek naar een zaaltje omdat je feestje wilt geven. Misschien ben je jarig, of ga je trouwen. Maar waar moet je nu op letten als je een zaaltje huurt? Vast geen idee, want tja, een feestlocatie huren doe je ook niet elke week. Maar gelukkig ben je daar niet de enige in.

Daarom heeft Zalenwijzer een handig overzicht online van verschillende zalen in een aantal steden. Zalenwijzer is de expert, dus zij letten op dingen die jij helemaal niet in beeld hebt. Bijvoorbeeld: wat is de capaciteit van de zaal? En: voor wat voor soort feestjes is de zaal eigenlijk geschikt? Ook letten zij op de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en natuurlijk hebben zij de sfeer van de zaal geproefd. Zalenwijzer biedt slechts één zaal per stad aan en die van Den Haag en Leiden zetten we vandaag de spotlight.

Den Haag – O’Caseys
In het hartje van de stad vind je een van de mooiste pubs van Den Haag: O’Casey’s Irish Pub & Restaurant. De zaal van O’Casey’s (capaciteit 80 personen) is te huur, niet alleen voor feestjes maar ook voor vergaderingen en workshops. Vind je het leuk om een pub quiz te organiseren? Dan regelt O’Casey’s dat voor je. Leuke bijkomstigheid is dat O’Caseys beschikt over een schitterende tuin, die onderdeel is van het Koninklijk paleis Noordeinde. Feesten op stand dus!

slide_05

Leiden – Scheltema
Scheltema vind je in het historische centrum van Leiden. Gelegen aan een sfeervolle gracht en omringd door prachtige oude gebouwen. Scheltema ligt bovendien op slechts enkele minuten lopen van Leiden CS. Handig! De mogelijkheden bij Scheltema zijn divers want zij beschikken over 4 etages met maar liefst 6 zalen. Zo huur je er een zaaltje vanaf 15 t/m 350 personen. Te gek voor je feest(je), maar ook een intiem diner met een kleine groep vrienden vier je prima bij Scheltema.

scheltema-leiden-theatercafe-514x343

Share.

Leave A Reply