ChouChou Scheveningen, een hotspot op de boulevard

0

restaurant chou chou overzichtScheveningen heeft er een hotspot bij: op de boulevard, met uitzicht op de Pier en het reuzenrad, vind je restaurant ChouChou. Voorzien van een groot terras met fijne parasols voor mooi weer, en een werkelijk schitterend interieur. Nogal Instagram-waardig, dus ik voorspel dat we de turquoise stoelen en gouden lampen nog vaak terug gaan zien op dit medium. De warme ontvangst doet ons een heerlijke avond vermoeden, maar het moet natuurlijk nog wel worden waargemaakt. Is het eten net zo lekker als het er uit ziet op de tablet voor onze neus op tafel? ChouChou Scheveningen, een hotspot op de boulevard hebben wij uitgebreid getest en in deze blog vertel ik hoe het was.

Lees ook: Restaurant Julieta

ChouChou Scheveningen, een hotspot op de boulevard

We krijgen een tafeltje met uitzicht op de zee en de Pier. Dat is al een feestje op zich. De eigenaar adviseert onze de frisse Chardonnay te kiezen, tevens geeft hij ons wat suggesties van de menukaart die daar goed bij matchen. We nemen het Grenzeloos Genieten menu. Bij dit menu kun je voor €32,50-€34,50 (afhankelijk van de dag van de week) de hele avond grenzeloos genieten van al het lekkers op de kaart. Ieder kwartier mag je iets nieuws bestellen. We beginnen maar eens met de koude voorgerechten. Dat is al meteen moeilijk kiezen. De keuze is reuze en het ziet er allemaal lekker uit. Oesters zijn altijd lekker, dus daar starten we mee, en de aanbevolen Hamachi sashimi. Vrij snel na het bestellen wordt het al gebracht en het is erg lekker. Veelbelovend voor de rest van het diner!

Tip: Gids met hotspots Den Haag & Scheveningen

 

gedekte tafel chouchou

tafel met uitzicht op de pierDe menukaart van restaurant ChouChou

ChouChou Scheveningen werkt met tablets. Op de tablet die je aan tafel krijgt zie je alle gerechten die je kunt bestellen. Koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen, salades, pasta’s, hoofdgerechten en desserts. In totaal zijn er 40 gerechtjes, maar geloof me, die kun je niet allemaal op. Wij kwamen niet verder dan 18, en dat was al een avondvullend programma. De porties zijn goed op elkaar afgestemd en de tijd tussen de gerechten is prima. Wie denkt dat dit onpersoonlijk is heeft het mis: het werkt juist handig en snel. Het personeel loopt voortdurend rond en maakt nu en dan een praatje, ruimt tafels af en vraagt of alles smaakt. Je kunt via de tablet ook drankjes bestellen of iemand van de bediening vragen om naar je tafel te komen. Dat was handig toen we geen decaf koffie op de kaart zagen staan: na dit gevraagd te hebben werd het gewoon geregeld, top!

instagrammable interieur chouchou scheveningen

Aanraders

Even voor de duidelijkheid: niets van wat we proefden was van slechte kwaliteit of niet lekker. Het gaat echt om nuance verschillen. Het eten was kakelvers, de kok is creatief en alle gerechten zijn goed op smaak. Van de 18 gerechten die wij hebben geproefd sprongen er wat ons betreft wel een paar dingen uit, met als absolute topper de Unagi Risotto. Deze was om je vingers bij af te likken. Maar ook de oesters waren goed, de mosselen, de sashimi, de sushi ChouChou, ceviche, cheesecake, matcha taart en nog veel meer! Wij komen zeker nog eens terug om ook de rest van de kaart uit te proberen, want het paste gewoon niet meer in onze buik.

 

unagi risotto

oesters chouchou

Eindconclusie review restaurant ChouChou in Scheveningen

Restaurant ChouChou in Scheveningen is een aanwinst op de boulevard. Het hippe interieur en fantastische eten maakt dit een echte hotspot. Bij mooi weer zit je heerlijk op het terras, maar ook binnen is het goed toeven. Of je nu bij het raam zit of niet, de zaak straalt gastvrijheid uit en het eten is om je vingers bij af te likken. Het vernieuwende concept, waarbij je grenzeloos kunt genieten van wat je maar wil voor een vaste prijs, maakt het zeker aantrekkelijk om hier te dineren. De totaalbeleving krijgt van ons een dikke prima!

sushi chouchouesgargots

 

Share.

Leave A Reply