De Dinner Train komt in Den Haag!

0

De dinner train komt in Den HaagAltijd al eens willen dineren in een trein? Dat kan nu! De Dinner Train vertrekt namelijk nog tot en met 21 april 2019 vanuit Den Haag. In twee uur tijd krijg je een 4 gangen menu geserveerd, onder het genot van een bijpassend wijntje of, heel origineel, een Leffe bierarrangement. Ondertussen zie je het Nederlandse landschap aan je voorbij trekken. Je rijdt tot Oudenbosch en weer terug. Na een hele belevenis kom je aan in Den Haag, vanuit waar je met de fiets, tram of trein weer verder kunt naar huis. De Dinner Train komt in Den Haag, daar wil jij toch ook bij zijn?

De Dinner Train komt in Den Haag!

Er zijn twee shifts die je kunt boeken: om 17.00 uur en om 19.30 uur. De trein vertrekt overigens niet exact op dat tijdstip. Op de dag van vertrek krijg je je instapkaarten, waarop de precieze tijd staat vermeldt. Ook krijg je een treinstel en een stoelplek toegewezen. Je hebt dus vooraf een vaste plek en hoeft niet te rennen voor een tafeltje. Het treinstel is sfeervol ingericht. Niet teveel licht, een mooie leren placemat en er staat een lekker voorafje op tafel in de vorm van groentechips en rauwkost. Dit is trouwens de eerste gang, en als je een bierarrangement hebt besteld, krijg je daar je eerste Leffe biertje bij.

garnalen carpaccio

Het menu in de Dinner Train

Het is natuurlijk leuk om te weten: de Dinner Train komt in Den Haag, maar wat krijg je daar nou eigenlijk te eten? Je kunt kiezen uit een vismenu, een vegetarisch menu of een vleesmenu. Wij kozen allebei wat anders. Ik had vis en kreeg tijgergarnalen, heekfilet en als dessert een tarte tatin. Mijn tafelgenoot had het vleesmenu en begon met carpaccio, kreeg toen kalkoenrollade en eindigde ook met de omgekeerde appeltaart. Het eten vonden wij allebei heel erg goed op smaak. We hebben dan ook lekker gegeten.

heek kalkoen

Onze ervaring met de Dinner Train

Wij vonden het een bijzondere ervaring. Gedurende twee uur rijdt de trein, niet al te hard, richting Brabant en weer terug. Ondertussen krijg je met prima tussentijden de gerechten geserveerd. De bediening had hier en daar nog iets beter kunnen worden afgestemd, maar ze waren heel vriendelijk en het eten was echt goed. Al met al een leuke belevenis, die we zeker niet hadden willen missen. Als jij ook eens iets bijzonders wil meemaken en uitgekeken bent op al die gewone restaurants, dan is dit zeker een aanrader. Je kunt nog reserveren, alle informatie vind je op de website van de Dinner Train, waar je ook je plekje kunt vastleggen. Veel treinplezier!

Voor meer informatie over onze ervaring kun je ook op deze website lezen.

dinner train trein tafel leffe tarte tatin

Share.

Leave A Reply