Family Weekend Bucket List #1

0

Zo, het is weekend! Maar wat gaan we doen met de kids? Er is zoveel, dat je door de bomen het bos eigenlijk niet meer ziet. Maar gelukkig zetten wij vanaf deze week wekelijks de Family Weekend Bucket List online. Hierin vind je onze tips voor must see of must do activiteiten en uitjes de komende dagen.

apenbroodboomDe appelbroodboom in poppentheater Koomans. Zaterdag 6 maart xx uur. Wasco de Wasbeer mag een pakje bezorgen op de Kale Berg. Wasco neemt zijn tentje mee maar ontdekt tijdens het kamperen dat het pakje opeens leeg is. Weten de Apenijnen er meer van? Wasco bedenkt een plan, bouwt een machine en ontdekt waarom de Apenbroodboom zo speciaal is. Vanaf 5 jaar.

 

atelier2Open Kinderatelier in het Gemeentemuseum. Zondag 6 maart 12.00 – 16.00 uur – vanaf 5 jaar.
Elke zondag kunnen kinderen zich creatief vermaken in het Open Kinderatelier van het Gemeentemuseum Kinderen gaan onder professionele begeleiding van een museumdocent/beeldend kunstenaar heerlijk knutselen, tekenen en schilderen. Binnenlopen kan de hele middag tussen 12 en 4er zijn geen kosten aan verbonden.

 

img0678_37Pandas the journey home in het Omniversum. Zondag 6 maart 11.00 uur – alle leeftijden
Volg de reis van de jonge panda Tao Tao, wanneer hij wordt vrijgelaten in de bamboebossen van China. Tao Tao staat op het punt zijn avontuur in het wild te beginnen en maakt hiermee de weg vrij voor het voortbestaan van zijn soort in het wild.

Nog meer weekendtips? Dutch-bees deelt op haar weekend bucket list, tips voor een bewuste levensstijl. Van heerlijke proeverijen maar dan gezond tot alle feel-good initiatieven en evenementen in Den Haag, exclusief door Haagse ondernemers met hart voor de stad! Check them out op http://www.dutchbees.com/weekend-bucket-list-2/

Foto’s
Poppentheater Koomans
Gemeentemuseum Den Haag
Omniversum Den Haag

Share.

Leave A Reply