Family Weekend Bucket List #3

0

Het is alweer tijd voor de Family Weekend Bucket List #3. De week is voorbij gevlogen! Komend weekend is er een boel te doen in de stad en we zijn nieuwsgierig wat jullie allemaal voor plannen hebben. Leuk als je dat deelt via onze Facebookpagina.

13540Op zaterdag 19 maart kan je in het Nutshuis kijken naar de fantastische jeugdfilm Abeltje. Ken je ‘m? Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken en vliegt met lift en al dwars door het dak van warenhuis Knots. Het begin van een waanzinnig spectaculair Annie M.G. Schmidt-avontuur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ik weet zeker: jij als ouder vindt de film ook fantastisch!

Banner-website-defBoekids in Den Haag is hét jeugdfestival dat literatuur op een unieke manier combineert met andere kunstvormen. Een festival vol verhalen, opgeluisterd door schrijvers, artiesten, illustratoren, films, workshops, multimedia en beeldende kunst.
Voor iedereen vanaf 4 jaar! Het festival vindt plaats van 16 t/m 20 maart in Het Paard van Troje en het Humanity House.
Nog meer weekendtips? Dutch-bees deelt op haar weekend bucket list, tips voor een bewuste levensstijl. Van heerlijke proeverijen maar dan gezond tot alle feel-good initiatieven en evenementen in Den Haag, exclusief door Haagse ondernemers met hart voor de stad! Check them out!
Share.

Leave A Reply