Lunch bij Le Petit café Lou

0

Lunch bij Le Petit café LouOp de plek waar Juni zat, in de Molenstraat, zit tegenwoordig Le Petit Café Lou. Ik kende het nog niet, maar zag laatst dat er een Social Deal van was en dat zag er goed uit. Ter gelegenheid van de verjaardag van één van mijn dochters, besloot ik deze eens te reserveren. Afgelopen week stond er dus een Lunch bij Le Petit café Lou gepland en ik moet zeggen: ik ben verrast!

Het interieur

Het interieur was mijn natuurlijk bekend: vroeger lunchte ik vaak bij Juni, of ik ging er een taartje eten. Er is niet heel veel veranderd aan het interieur en ook de sfeer is een beetje hetzelfde. Het is gewoon een leuk plekje. Lekker warm, gezellig en je kijkt uit op de Molenstraat waar genoeg te beleven valt aan winkelend publiek dat langs loopt. Het is niet zo groot, maar dat geeft juist heel veel sfeer. Rond lunchtijd is reserveren wel aan te raden.

Lunch bij Le Petit café Lou interieurLunch bij Le Petit café Lou borden

Lunch bij Le Petit café Lou

De social deal van de Lunch bij Le Petit café Lou hield het volgende in. We kregen eerst een heerlijke tomatensoep, daarna een broodje naar keuze met wat salade en een stukje quiche en tot slot nog een pannenkoek. Ik kan je uit ervaring vertellen: je gaat echt niet met lege maag naar huis. We kregen het zelfs bijna niet op! Het was allemaal heerlijk. Je proeft dat het vers is, de salade zag er ook goed vers uit en de smaken waren echt lekker. Ook voor kinderen, want mijn 7 jaar oude dochter smulde overal van. En een groot pluspunt: toen op haar broodje met ham en kaas mosterd bleek te zitten, wat ze niet lust, werd er zonder gedoe een nieuw broodje gesmeerd.

Lunch bij Le Petit café Lou soepLunch bij Le Petit café Lou quiche

Lunch bij Le Petit café Lou pannenkoekLunch bij Le Petit café Lou menukaart

Drankjes bij Le Petit café Lou

Ik ben gek op Chai Latte en ik was dan ook blij verrast dat ze dat op de kaart hadden staan. Mijn dochter nam Orangina, ook vrij zeldzaam in ’t Haagse. Allebei erg lekker. Er staat ook citroenlimonade op de kaart en nog meer lekkers, dus er zit vast wel wat voor je bij.

Social Deal

Zoals gezegd reserveerde ik deze deal bij Social Deal. Die app heb ik een tijd geleden al gedownload en ik heb daar al vele leuke restaurantjes mee ontdekt. Deze deal was bijvoorbeeld maar €8,50. De drankjes betaal je nog wel zelf natuurlijk, maar voor dat bedrag krijg je een grote kom soep, een broodje met beleg naar keuze, een stuk quiche, salade èn een pannenkoek als toetje. Dat is echt een prima deal. En ik weet zeker: eens gegaan, blijf je terug komen, want het is een klein beetje een verstopt geheim in de Molenstraat, maar wel eentje om te delen! Deze deal ook boeken? Dat kan via deze link.

Lunch bij Le Petit café Lou chaiLunch bij Le Petit café Lou oorangina

Share.

Leave A Reply