Slapen in een luxe strandhuisje … dat kan vanaf 2016 in Kijkduin!

0

interieur-1Het is er eentje van mijn bucket list: slapen in een strandhuis. Of een strandhuisje, ook goed als een echt huis niet tot de mogelijkheden behoort.  ’s Avonds wegdromend met mijn lief. Glaasje wijn in de hand en kijkend naar de zonsondergang.  ’s Ochtends heerlijk uitgerust wakker worden met op de achtergrond het geluid van de golven en de rondvliegende meeuwen. Wat een fantastisch vooruitzicht is dat.

En hoe fijn, vanaf 2016 kan ik dit dicht bij huis gaan realiseren. Op Kijkduin wordt in maart 2016 gestart met de bouw van 40 vrijstaande luxe strandhuisjes: 20 met een wat meer klassieke inrichting en 20 die modern zijn aangekleed. De huisjes hebben een afmeting van zo’n 35 m3 en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan er gemakkelijk met 4 personen slapen want er is een slaapkamer met een 2-persoons boxspring en eentje met een stapelbed. Sommige huisjes bieden zelfs ruimte aan 5 personen. En is het nog wat fris? Geen probleem, want de huisjes zijn voorzien van een kacheltje.

Leuk in Den Haag - Strandhuisjes in blog

Reserveren
Hoewel de bouw van de huisjes pas komend voorjaar begint is het nu al mogelijk een huisje te reserveren. Een voorbeeld van de kosten: een weekend (3 nachten) eind juni 2016 met 2 volwassenen en 2 kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 12 jaar kost je een kleine 700 Euro. Wil je meer info? Kijk dan voor de klassieke huisjes op de site van Haagsestrandhuisjes en voor de moderne huisjes op site van Kijkduinstrandhuisjes.

Foto’s: Haagsestrandhuises en Kijkduinstrandhuisjes

Share.

Leave A Reply