Strandseizoen officieel van start!

0

Opening-strandseizoen-Bonfire-BeachfestEindelijk mogen we dan echt zomers weer verwelkomen. Volgende week bereikt het kwik voor het eerst in 2018 temperaturen van 22 graden en schijnt de zon volop. Echt strandweer dus! Het strandseizoen kan dan ook officieel worden ingeluid en dat gebeurt feestelijk op 20 april 2018 met het Bonfire Beach Fest op het Scheveningse Strand.

Strandseizoen officieel van start!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april wordt het Scheveningse strand omgetoverd tot een gratis toegankelijk festivalterrein met een uniek eenmalig vuurdorp en optredens van bands, dj’s en andere acts. Strandtenten organiseren hun openingsfeesten tijdens BonFire Beach Fest op beide avonden. Den Haag wil zich hiermee op de kaart zetten als het ‘Barcelona van Noord-Europa.

Geweldige vuurwerkshow

Eén van de hoogtepunten van BonFire Beach Fest dit jaar is de gratis toegankelijke sprookjesachtige vuurtuin op het strand van Scheveningen. In deze exclusieve vuurshow maakt het Franse gezelschap Carabosse gebruik van grootschalige vuurinstallaties en –objecten. Deze Franse vuurtovenaars nemen bezoekers mee een sprookjesachtige, poëtische wereld in en zetten Scheveningen hiermee letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam. Naast de exclusieve vuurshow vinden er openingsfeesten plaats in samenwerking met de Scheveningse ondernemers, van het Zwarte Pad tot aan de Vissershaven. BonFire Beach Fest is een initiatief van de gemeente Den Haag om de stad verder op de kaart te zetten als Stad aan Zee.

Feest Aan Zee

Misschien heb je de al gezien in Den Haag, de billboards van Feest aan Zee. BonFire Beach Fest is onderdeel van de programmering van Feest aan Zee, 200 jaar badplaats Den Haag ~ Scheveningen. In 1818 bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen. Dit jaar biedt de stad haar inwoners en bezoekers een zee aan festiviteiten. De badplaats staat in de spotlights en de hele stad feest mee met festivals, exposities en voorstellingen. Bekijk het hele programma op feestaanzee.nl.

Bonfire-Beach-Fest

Share.

Leave A Reply