Vino e Cuccina

0

vino e cuccina den haagAf en toe is het fijn om even samen uit eten te gaan, zonder kinderen. Gisteren regelden we oppas en planden we een date in. We kozen via Social Deal een leuk restaurant uit, onze keuze viel op Vino e Cuccina. Een bijzondere Italiaan aan de Parkstraat. Altijd fijn om via Social Deal uit eten te gaan, want dan ben je een stuk goedkoper uit. Zeker als je ook de oppas nog moet betalen, is dat prettig.

Vino e Cuccina

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de Italiaanse gastheer, die gelukkig wel Engels (en Italiaans) sprak. We kregen de kaart en konden 4 gangen kiezen. Ik nam eigenlijk steeds het gerecht van de dag, dat klonk het lekkerst. Mijn tafelgenoot koos vaste gerechten van de kaart. De start was natuurlijk brood met olijfolie, en de voorgerechten waren een heerlijke zoete aardappelsoep met garnalen en vleeswaren. Alles geserveerd met een gulle lach en een eetbare bloem. Die trouwens wat mij betreft niet zo lekker was, heel bitter, maar ondanks dat: een prima start van ons diner!

brood vino e cuccinavleeswaren assorti vino

zoete aardappelsoepvino e cuccina

Gerechten

Daarna volgde natuurlijk de tweede gang: een rucola pasta en een 4 kazen risotto. Beiden om je vingers bij af te likken, de borden gingen dan ook schoon op. Wat volgde was een dorade met artisjoksaus en een kalfsfilet met champignons. Ook beiden heel goed. Je leest al: dit is geen “gewone” Italiaan. Vino e Cuccina kan creatief koken, en dat maakt de gerechten juist zo leuk. We sloten af met een tiramisu en een perenmousse. Eerlijkheid gebied te zeggen dat de perenmousse ons wat tegenviel. Dat is wellicht een kwestie van smaak. De tiramisu was geweldig lekker (en machtig!)

rucola pasta vino e cuccinarisotto vino e cuccina

kalfsfilet vinodorade met artisjoksaus vino e cuccina

De rekening

Wij betaalden voor het 4 gangenmenu slechts €19,95 per persoon via Social Deal. We kregen dus alleen een rekening voor de drankjes: €25. De parkeergarage was €3 en de oppas €12. Bij elkaar dus €80 voor een heerlijke avond uit met z’n tweetjes. Ik zeg: goeie deal! Vino e Cuccina is echt een aanrader, met de vriendelijke bediening en creatieve Italiaans gerechten. De deal is nog beschikbaar, dus heb je vanavond ook zin om te gaan? Reserveer dan direct!

perenmoussetiramisu vino e cuccina

Share.

Leave A Reply