Waarom je zeker naar de nieuwe H&M in de binnenstad moet gaan

0

Morgen, donderdag 5 november 2015, gaat om 09.00 uur de nieuwe flagship store van H&M open. De store zit in een waanzinnig gaaf pand; het oude gebouw van Maison de Bonneterie. Je vindt de winkel aan de Gravenstraat midden in de stad, tegenover de Passage. H&M heeft bij de verbouwing rekening gehouden met de historische details van het voormalige warenhuis. Dit heeft ervoor gezorgd dat de flagship store een prachtige winkel is geworden met een luxueuze uitstraling, maar wél met behoud van de monumentale waarde.

20151103_185125544_iOSLeuk in Den Haag was bij dinsdag bij de opening voor pers en VIP’s. En wij zijn enthousiast! De winkel heeft een oppervlakte van bijna 4.000 vierkante meter, verdeeld over 6 etages. Dat garandeert aardig wat uurtjes shopping fun! Naast dames-, heren én kinderkleding vind je er H&M home en H&M beauty producten. Op de rekken zie je vanaf donderdag de wat duurdere collectie die gastdesigner Balmain voor H&M heeft ontworpen, maar natuurlijk ontbreekt de fijn geprijsde H&M kleding ook niet.

Image

Donderdag krijgen de eerste 100 klanten een exclusieve goodiebag en de eerste 250 krijgen een giftcard met shoptegoed variërend van € 5 tot € 250. Daarnaast kun je op de H&M beauty-afdeling terecht voor make-up advies, is er een barista en verschillende dj’s. Shopping time!

H&M
Gravenstraat 2
2513 AK Den Haag
#hmbonneterie

foto”s:
H&M
Leuk in Den Haag

Share.

Leave A Reply