Win shoptegoed en een diner voor 2!

0

winkelstraat stadshart zoetermeerBen jij de drukte van de Haagse Binnenstad soms een beetje beu? Heb je geen zin om veel geld uit te moeten geven aan parkeren? Wil je tòch lekker winkelen voor Valentijnsdag en ’s avonds heerlijk eten met je geliefde? Dan moet je zeker verder lezen, want in samenwerking met Stadshart Zoetermeer is er nu een fantastische winactie voor Valentijnsdag waar je zeker aan mee wil doen.

Winkelen in Stadshart Zoetermeer

In Stadshart Zoetermeer zit een breed aanbod van winkels en leuke eettentjes. Vorige week ben ik er zelf gaan shoppen en notabene geslaagd voor een superleuk rood (hoe kan het ook anders met Valentijnsdag op komst) jurkje. Ook voor een cadeau voor jouw Valentijn kun je er goed terecht, want naast kledingzaken zoals H&M, van Uffelen, Sandwich en C&A zitten er ook juweliers, een boekenwinkel, kun je er slagen voor een mooie plant of bos bloemen of koop je er een luchtje bij Douglas. Het Stadshart is een volwaardig winkelcentrum, waar je de eerste 2 uur gratis parkeert, uitgebreid kunt winkelen en vervolgens op diverse plekken terecht kunt voor een kop koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner.

unicorn ca stadshart zoetermeersandwich stadshart zoetermeer

De Vrienden van de Burgemeester

Ik ben fan van de Vrienden van de Burgemeester, een sfeervolle tent met supervriendelijke bediening en geweldig eten. Schuif aan bij de bar of kies een tafeltje bij het raam. Geniet van het uitzicht op de schermen met een knisperend haardvuur en geniet van drankje, je salade of overheerlijke sliptongetjes. De Chai Latte was er erg lekker, dus houd je daarvan, dan zou ik die zeker bestellen.

chailatte de vrienden van de burgemeestersliptong de vrienden van de burgemeester

Winactie

Er loopt op dit moment een winactie op de website van Hip & Hot. Hierbij kun je shoptegoed ter waarde van 300€ winnen en een dinerbon twv €150 voor de Vrienden van de Burgemeester. Kun je goed voor de dag komen bij jouw Valentijn en hem of haar verrassen met een romantisch diner voor 2. Doe je mee?

Klik dan snel door naar Hip & Hot en lees wat je moet doen!

de vrienden van de burgemeester stadshart zoetermeerbloemen en planten stadshart zoetermeer

Share.

Leave A Reply