Een stukje Portugal in de stad bij concept store Amàlia

1

Wij waren gisteravond wel heel gelukkige Haagse meisjes. We waren nameijk de trotse eigenaars van een uitnodiging om de her-opening bij te wonen van de Portugese Concept Store Amàlia. Door de regen op weg naar het zonnige concept van de vrienden Miguel Garcia, Mario Garcia en Ruben Silva. Het bleek de moeite waard!

????????????????????????????????????

Concept store
Het begrip concept store raakt steeds meer bekend. In Den Haag heb je zelfs een hele concept store route die “We love this city” heet. Maar wat is nu precies, een concept store? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Het is een winkel waar je niet alleen iets kan kopen, maar waar ook de inrichting en het assortiment zijn afgestemd op een bepaald thema of een bepaalde lifestyle. Bij Amàlia is dat dus Portugal. De winkel is een restaurant, lunchroom, patisserie en een conceptstore in één. Je koopt er authentiek Portugese delicatessen, maar ook designerschoenen en handgemaakte cadeauartikelen. Loop er gewoon eens naar binnen voor een lekkere koffie, een tapa-tje of een mooi cadeau. En hou je van kunst? Dan voel je je bij Amàlia zéker geinspireerd door de kunst- en designexposities die er worden georganiseerd.

FullSizeRender

Pop up restaurant
Tot 29 februari volgend jaar is Amàlia ook een pop-up restaurant. Je kunt er van donderdag tot en met zaterdag terecht voor het diner. Liever op zondag? Reserveer dan voor de zondagsbrunch die Amàlia voor je in petto heeft. Wij van Leuk in Den Haag gaan er zeker een keertje dineren. De heerlijke hapjes van de Portugese kok José Maria Lino in combinatie met de fijne Portugese wijn van gisteren smaken naar meer!

Até a vista!

Amália Concept Store                                   >
Molenstraat 18B
2513 BK Den Haag
Geopend
maandag t/m woensdag 10.00-19.00 uur
donderdag t/m zaterdag 10.00-23.00 uur
zondag: 10.00- 19.00 uur

Share.

1 reactie

Leave A Reply