Over ons

HHmaart12

Fotografie: Simone Janssen

Wij zijn Judith en Maikel van Wijk. Maikel is een geboren en getogen Hagenaar, Judith is van origine een Zeeuws meisje. Zij verruilde in 1996 het platteland voor ’t Haagse en leerde er Maikel kennen. Inmiddels zijn we getrouwd en hebben we 4 prachtige kindjes. We houden ervan om met, of zonder de kinderen, leuke dingen te doen in Den Haag en omgeving. Daarom houden we de kranten, aanplakbiljetten, persberichten en andere aankondigingen goed in de gaten.

Regelmatig vragen mensen in onze omgeving hoe we toch aan al die leuke activiteiten en bijzondere plekjes komen. We begonnen met een facebookpagina om onze vondsten te delen, en besloten in een later stadium om er een website aan te koppelen. Zet ‘m bij je favorieten en je bent altijd op de hoogte van de leukste tips in Den Haag!

Heleen Ravenhorst leuk in den haag† Heleen Ravenhorst,  was een geboren en getogen Haagse. Moeder van 3 toffe kids, werkzaam in de communicatie en daarnaast marketeer en blogger bij Hip & Hot. Liep graag een rondje hard in het Zuiderpark, dronk een wijntje bij Wicked Wines en liet zich culinair verwennen in een fijn restaurant. Vol energie, ideeën en plannen. Helaas kwamen aan die plannen abrupt een einde toen Heleen in juni 2018 de diagnose longkanker kreeg. Op 2 december 2018 is zij hier helaas aan overleden.

Judith & Heleen leerden elkaar kennen toen Heleen in 2012 contact opnam met Judith om samen te werken voor de blog Hip & Hot. Deze samenwerking verliep zo prettig, dat Judith in 2015 heeft gevraagd of Heleen samen met Judith en Maikel deze website, die Judith & Maikel in april 2013 startten, wilde helpen uitbouwen. Wij zijn Heleen enorm dankbaar voor haar inzet en energie en missen haar ontzettend.