Reuzenrad boven zee geopend op De Pier

2

reuzenrad boven zee scheveningenVoor waaghalzen en durfals, of in ieder geval voor mensen zonder hoogtevrees, is er nu iets unieke op de Pier in Scheveningen. Er is een heus reuzenrad boven zee geopend! Dat mòet je natuurlijk uitproberen als je hier woont. Of als je Den Haag bezoekt.

Topattractie

Het reuzenrad op De Pier draait dit zijn eerste rondjes. Hiermee is Den Haag een toeristische topattractie rijker: Europa’s eerste reuzenrad gebouwd boven zee. Het ruim vijftig meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één vip-gondel die is voorzien van een glazen bodem. Alle gondels beschikken over luxe zitjes en bieden stuk voor stuk ruimte aan maximaal zes personen.

Geweldig uitzicht

Vanuit het reuzenrad hebben bezoekers een panoramisch uitzicht over zee, strand én de skyline van Den Haag. Voor deze bijzondere ervaring betalen volwassenen €9,- en kinderen tot 12 jaar €7,-. Een ritje in het reuzenrad duurt gemiddeld 20 minuten. Lunchen, dineren of een high tea op grote hoogte boven zee behoren binnenkort ook tot de mogelijkheden. Als je durft…

Meer informatie

Skyview de Pier is iedere dag geopend van 10 tot 20.00 uur. De prijs voor een ritje in het reuzenrad kost en duurt ongeveer 10-15 minuten. Wil je een speciaal arrangement boeken, dan kun je wat langer in de lucht blijven genieten van koffie, thee of zelfs een heel diner. Tickets kosten €9 voor volwassenen en €7 voor kinderen tot 12 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. eTickets kun je binnenkort via de website kopen.

reuzenrad pier by night

Share.

2 reacties

Leave A Reply