Cool Event Scheveningen 2018

0

Het jaarlijkse CooleventScheveningen is weer van start! Twee weken geleden werd de ijsbaan al geopend. Leukindenhaag.nl was erbij. Met heerlijke hapjes en glühwein werden we verrast bij La Galleria. Ondertussen konden de kinderen alvast de schaatsbaan op. Ze hebben inmiddels bijna allemaal lessen gevolgd bij de Uithof, dus ze kwamen best een eindje. De sfeer zat er meteen goed in: kou, lampjes, muziek, warme chocolademelk en poffertje, het was er allemaal. Het Coolevent in Scheveningen is ieder jaar weer een succes en in deze blog vertel ik wat je er allemaal kunt doen.

Ice Expo

Op 1 december 2018 wordt ook de Ice Expo geopend. Dit schitterende ijspaleis staat vol ijssculpturen. Prachtig om te zien hoe die gemaakt zijn! Denk wel aan warme kleding: het is er koud. Het thema van de ijsbeeldententoonstelling is dit jaar Winterworld ‘Steam & Tales’. Ik kijk er naar uit om er binnenkort een kijkje te gaan nemen. Fascinerend vind ik het altijd om die ijsbeelden te zien. Al het werk dat er in zit, en zo precies. Echt knap. Ook voor kinderen is het heel leuk om dit te bezoeken.

Roetjsbaan

Geen coolevent zonder roetsjbaan natuurlijk. Trek er maar even voor uit, want als de kinderen eenmaal een keer geweest zijn, dan willen ze nog eens en nog eens. Samen met de al geopende iconische ijsglijbaan op het Kurhausplein en de Ice Expo is het winterparadijs in Scheveningen compleet. Dus plan een keer in het weekend een middagje koud genieten in met het gezin. Er is genoeg om je te vermaken, misschien wil je zelf ook wel even schaatsen? En aansluitend strijk je neer op het terras, voor warme chocolademelk, glühwein of iets anders lekkers. Misschien zelfs wel een kaasfondue?

Share.

Leave A Reply