Haagse bloggers in de spotlight

12

blogs-den-haagIk begon deze blog al in april 2013. Daarna lag het lange tijd stil. Ik ben namelijk ook eigenaar van de blog Hip & Hot, en ik had het daar zo druk mee, dat ik hier maar af en toe tijd aan kon besteden. Vorige maand ben ik een samenwerking aangegaan met Heleen (lees hier meer over bij het tabje “over ons”) en zijn we samen bezig de blog Leuk in Den Haag weer vlot te trekken.

Vandaag was ik benieuwd of er eigenlijk ook andere Haagse bloggers zijn. Dus ik ging op onderzoek uit. Eentje kende ik al. De rest heb ik nieuw gevonden via google. Ik vind het leuk het lijstje met jullie te delen. Daar kunnen jullie immers ook vast een hoop tips vandaan halen. Ik maak graag een beetje reclame voor ze, want zo’n blog bijhouden kost best een hoop tijd. Dan is het leuk als het ook gelezen wordt natuurlijk!

Ben jij een blogger en sta je niet in dit lijstje? Of ken je een blogger die zeker ook aan deze lijst moet worden toegevoegd? Laat dit dan weten via de reacties, dan voeg ik ze toe!

Den Haag Blog: Renée is een import-Haagse die ongeveer tegelijk met mij (weer) begonnen is met bloggen. Ook zij had last van de drukte, waardoor haar blog een poosje stil lag. Nu is ze weer up and running en ze spot hele toffe plekjes, dus dit is er zeker eentje voor je favorieten!

denhaagblog

Den Haag to Go: dit is (nog) geen blogger, maar de site is “under construction” dus ik hou het in de gaten. Ik volg Den Haag to Go al wel op Instagram en daar zie ik veel leuks voorbij komen, dus dat is alvast veelbelovend. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

denhaagtogo

De Wasknijper: Jet en Chris bloggen over over avonturen, tentjes en ondernemingen in Den Haag maar ook over koken, bakken, DIY en andere dingen waar wij maar hopelijk ook jij blij van kan worden! Latâh! De laatste blog dateert van juni, hopelijk gaan ze na de zomerstop weer verder!

dewasknijper

Den Haag Foodie: Wat René en wij gemeen hebben, is een liefde voor food. Net als ons struint René tal van leuke restaurantjes af in ’t Haagse en deelt zijn bevindingen met de zijn lezers. Daarnaast deelt hij ook recepten en zijn favoriete boodschappen- en foodwinkels.

denhaagfoodie

Absolutely The Hague: deze blog kwam ik op het spoor omdat ik een van de schrijvers volg op twitter, namelijk Lisa Rouissi. Zij is van origine Australisch, maar woont al 20 jaar in Den Haag. Bovendien heel dicht bij mij! De blog is in het Engels geschreven en er worden tips voor de toerist gedeeld. Uiteraard ook leuk om te lezen als je in Den Haag woont!

absolutelythehague

Den Haag Shopping: Wil je alles weten over shoppen en de gaafste winkels in Den Haag? Dan is dit op zeker een blog waar je tips zult vinden. Winkels op elk gebied passeren de revue: food, mode, kids, interieur, noem maar op!

denhaagshopping

Wonen in Den Haag: Iedereen die in Den Haag woont of wil wonen moet deze blog zeker volgen. Je vindt er vooral nuttige links en nieuw woningaanbod. In de gaten houden dus!

wonenindenhaag

Den Haag.com laat Hagenaars aan het woord. Zij bloggen over de stad, hun leukste plekjes, en geven tips over uitgaan, evenementen en musea.

denhaag.com

Den Haag Direct is voor Hagenaars en Hagenezen, door Hagenaars en Hagenezen. Deze site brengt naast tips ook de laatste nieuwtjes.

denhaagdirect

Dutchbees is een enorme Haagse bio en duurzaamheidsfan. Blogt in het Engels.

dutchbees

Henriëtte Bokslag is eigenlijk een reisblogger, maar als Haagse blogt ze ook veel over uitjes in Den Haag. Haar moet je dus ook zeker volgen op haar blog Travel around with me!

travelaroundwithme

Share.

12 reacties

 1. Ik ontdek pas net jullie website, super leuk! Als Hagenaar en woonachtig in Scheveningen schrijf ik ook veel over de stad met insidertips, zie mijn blog. Ik zou het super tof vinden als je mij ook wilt opnemen in de lijst:).

 2. Hoi Judith (en Heleen),

  Leuk om kennis met je te maken bij Amalia. Daarnaast vind ik het ook heel leuk wat je hierboven over me hebt geschreven en over de andere bloggers binnen Den Haag. We ontmoeten elkaar vast weer 🙂

 3. Hi Judith!

  Hip en Hot is zeker een super gave en frisse blog! En het verbaast me niets dat je daar erg druk mee was.
  Zoals je al zegt, het kost een HOOP tijd om een blog bij te houden.

  Thanks voor dit lijstje, ik was al enige tijd op zoek naar nieuwe blogs om in mijn vrije tijd te lezen en heb ze nu gevonden!

  Keep it up!

 4. Leuk! Als je dit blog nog update: samen met vrienden maak ik ook een blog over Den Haag, mijndenhaag.com 😀

Leave A Reply