Hofhouse voor foodies

0

hofhouseIk zal maar met de deur in huis vallen: wie van oesters houdt, moet bij Hofhouse zijn. Deze nieuwe foodcourt zit op een steenworp afstand van Centraal Station in de oude Koninklijke Bibliotheek. Tijdelijk vind je daar een pop-up restaurant met de naam Zilt & Zalig, ook wel bekend als de Oesterman. Hier vind je ontelbaar veel verschillende soorten oesters, die je gewoon met een glas bubbels op je gemakje kunt oppeuzelen. Bij regen binnen, bij mooi weer op het zonovergoten terras.

Andere foodtentjes

Naast mijn favoriet, de oesters dus, vind je er nog veel meer lekkernijen. Zo kun je je er tegoed doen aan steenoven pizza’s, bizar lekkere tosti’s, heerlijke dim sum en ander Aziatisch eten, salades, geweldige burgerz en natuurlijk ook Mexicaanse gerechten. Voor een dessert kun je naast alle keukens ook terecht bij Lekkernijs, waar je kunt genieten van ijs gemaakt van stikstof. Zonder kristallen dus! Yum!

Eten wat je lekker vindt

Voor ieder wat wils dus. Ideaal als je met een groep wil gaan eten en je wordt het niet eens over de soort keuken die jullie gaan kiezen. Bij Hofhouse haalt iedereen gewoon wat hij lekker vindt en eet je het gezellig met elkaar op.

hofhouse oesters

Sushi

Ja, dat is er dus niet op dit moment. En dat miste ik persoonlijk wel bij Hofhouse. Naast de oesters, waar je nu eenmaal niet je buik mee kunt vullen, had ik dat het liefste gekozen. Hoe lekker alle andere gerechten ook zijn, want ik heb heel wat geproefd sinds het open is! Maar misschien komt dat nog.

hofhouse pizza burgerz

Sfeer

Ik vond de sfeer heel gezellig, de bediening supervriendelijk en het eten erg lekker. Niet alles is even verfijnd, maar het is wel allemaal supervers en goed van smaak. Zowel binnen als buiten is het goed toeven,   en er is altijd wat te zien. Is het geen langs wandelend publiek, dan zijn het wel de mensen die Hofhouse bezoeken. Wil je liever alleen met een glas bubbels genieten van wat hapjes? Ook dat kan.

hofhouse toastables

Share.

Leave A Reply