Picknicken met Deliveroo

0

deliveroo westbroekparkHet was een zonnige dag toen wij neerstreken in het Westbroekpark. We hadden de ouders van mijn man uitgenodigd. Ze waren net terug van een lange vakantie. Ze zaten er al toen we aankwamen. We hadden niet gezegd wat er ging gebeuren, dus enigszins gespannen zaten ze op een bankje bij de speeltuin. Terwijl de kinderen wegrenden om te gaan schommelen, legden wij een groot picknickkleed neer. Ik zag mijn schoonouders bedenkelijk kijken. Wisten zij veel dat we zouden gaan picknicken met eten via Deliveroo

Rond 7 uur zag mijn man een brommertje van Deliveroo rijden. Zonder iets te zeggen liep hij er heen en kwam met 2 grote papieren tassen aanlopen. Mijn schoonouders snapten er niks van. Wat ging hij doen en wat zat er in die tassen?

De Resident

Wij wisten het wel. In die tassen zat overheerlijk eten van de Resident op de Denneweg. Een van onze favoriete restaurantjes, vanwege de allerlekkerste gebakken lever met appeltjes bijvoorbeeld. En de spareribs. Mmmm! De zwarte pet die we er gratis bij kregen werd meteen ingepikt door onze zoon, die vond hem superstoer. Intussen pakten wij het eten uit: frietjes, spareribs, lamskoteletjes, salade, knoflookbrood. Het water liep me al in de mond. Bij de kinderen èn mijn schoonouders trouwens ook. Dit was wel een heel leuke verrassing!

Ondergaande zon

En zo zaten wij, bij ondergaande zon, op een kleedje, heerlijk te eten. De kindjes speelden af en aan in de speeltuin, nu en dan moesten we even een schoen naar een hongerige meeuw gooien en we dronken de door ons meegebrachte champagne. Wat was dat genieten zeg. Wat is dat Deliveroo toch ideaal. Je hoeft niet zelf uren in de keuken te staan, je krijgt het gewoon, heerlijk warm aangeleverd in een tasje in een gezellig park. Het eten is echt van restaurantkwaliteit, heel erg lekker. We hadden ruim voldoende.

Meer informatie

Deliveroo bezorgt het lekkerste eten van Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam al aan ieders keukentafel, bank, bed of kantoor. Vanaf de zomer van 2016 breidt de Londense delivery service het rijtje verder uit: Deliveroo bezorgt in het park. De beste gerechten uit de buurt worden tot op het picknickkleed afgeleverd. Van het Vondelpark in Amsterdam, het Griftpark in Utrecht tot aan de Kralingse Plas in Rotterdam.

Deliveroo park

Share.

Leave A Reply