Restaurant Oogst aan de Denneweg

0

voorkant menukaart oogst den haagOp de plek waar voorheen restaurant Maxime zat, is nu een prachtig nieuw zaadje gepland voor een restaurant wat wel eens heel populair kan gaan worden. Zelfde eigenaar, nieuw concept. En met name het concept is vernieuwend en spreekt mij zeker aan.

Hoe werkt het?

Bij Oogst eet je kleine gerechtjes die allemaal €9,00 kosten. De kaart wisselt regelmatig en er staat voor iedereen wel iets bij. Er zit een opbouw in van koud naar warm, zodat je wel een soort voor- hoofd- en nagerecht kunt nemen. Aan 3 gerechtjes heb je naar ons idee wel net iets te weinig, maar als je vooraf wat charcuterie neemt en voor het dessert een kaasplankje deelt is het prima. De wijntjes zijn allemaal €5,00, wel zo overzichtelijk.

gerechtjes oogst den haagdiner oogst

Lekker!

Wij vonden de gerechtjes allemaal erg lekker en goed op smaak. Ze zagen er bovendien prachtig uit. Goeie kleuren, verse groenten, prima porties, en uitgebalanceerde wijntjes. De bediening is trouwens erg vriendelijk en meedenkend.

interieur oogst den haagstoelen oogst den haag

Interieur

De look & feel van Oogst is wat klassiek. Dat zou van mij wel wat hipper mogen. Ik denk dat je dan een grotere doelgroep aanboort. Ik kan me namelijk voorstellen dat er mensen zijn die het hierdoor voorbij lopen en dat is zonde, want dit restaurantje is echt de moeite waard!

We waren uiteindelijk 90 euro kwijt voor 2 gedeelde gerechtjes en ieder 3 individuele gerechten, 6 glazen wijn en koffie.

kaas oogst den haagvino oogst

Ook een keertje bij Oogst eten? Bezoek de website voor meer informatie of om te reserveren.

menukaart oogst den haagkoffie oogst

Share.

Leave A Reply