Winactie bij de hipste strandtent van Scheveningen: Patagonia Beach

0

patagoniaevents2-640x320Bij Patagonia Beach aan het Zwarte Pad zit je heerlijk. Of het nu voor ontbijt, lunch, borrel of diner is, bij deze strandtent voel je je welkom en prettig.

Patagonia Bech ligt perfect, nét aan het begin van het Zwarte Pad. Je hoeft daardoor niet ver te lopen voordat je kan neerploffen op één van de loungebanken of kan plaatsnemen aan je tafeltje. Zen ….. Pluspunt is zeker ook de vriendelijke bediening en uiteraard al het heerlijks wat je er kan drinken en eten.

Zelf ben ik er deze zomer al 2 keer geweest waarvan één keer een hele dag. En wat een heerlijke dag was dat! Prima cappuccino (ook met soja, zoals ik ‘m graag drink), een gezonde lunch (broodje makreel) en ook van het diner, ossehaas van biologisch rund, heb ik enorm genoten. Je hoort het, ik ben fan!

patagonia-strandNamens Patagonia Beach mogen wij een cadeaubon van 35 Euro weggeven. Deze bon mag je naar keuze besteden en is geldig tot 1 oktober 2015. Wat moet doen om deze fantastische bon te winnen? Vul op onderstaand formulier het antwoord in op de vraag ‘wat is bij Patagonia een mooie specialiteit voor het ontbijt waar ook kinderen dol op zijn’. Uit de juiste inzendingen wordt de winnaar gekozen. De actie loopt tot en met zondag 23 augustus 2015.

interieur-patagonia-2

Patagonia Beach
Zwarte Pad 57-A
2586 HZ Scheveningen
06 – 22 84 78 73
info@patagoniabeach.nl

Openingstijden
alle dagen vanaf 09.00 uur

Foto’s: Patagonia Beach

Winactie formulier

Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Naam van de actie (verplicht)

Jouw antwoord (verplicht)

Hoe heb je ons gevonden?

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Share.

Leave A Reply