De lekkerste taarten bij Perfect Pastry

0

Wie ooit een bruidstaart, verjaardagstaart, gender revealtaart, kersttaart of cupcakes nodig heeft, moet eens een kijkje nemen bij Perfect Pastry in de Gentsestraat in Scheveningen. Je kijkt je ogen uit, werkelijk waar. Je kunt zelf aan de slag met de fijne bakproducten die ze er verkopen, of je bestelt vooraf wat je nodig hebt en haalt het op. Hoe dan ook, je vindt de lekkerste taarten bij Perfect Pastry.

Christmas Event

Afgelopen weekend was Leukindenhaag.nl uitgenodigd bij Perfect Pastry voor een kerstevent. De zaak was prachtig versierd. Ik kwam helemaal in kerststemming. De etalage was al helemaal gereed gebracht voor de kerstdagen en ook binnen zag ik overal kerstballen hangen. Heel sfeervol. We begonnen met een lekkere high tea. Wist je dat je ook lekker een kop thee kunt drinken met wat lekkers erbij in de winkel? Ik heb natuurlijk veel te veel taartjes gegeten. Gelukkig had ik ’s morgens gesport.

Kerstkoekjes decoreren

Na de High Tea mochten we zelf kerstkoekjes decoreren. Dat was heel leuk om te doen! Eerst zo’n wit randje er omheen en dan vullen met een kleur. Een heel secuur werkje bleek dat. Je moet er echt even handigheid in krijgen en een vaste hand is wel zo prettig. Uiteindelijk waren we allemaal best tevreden met het resultaat. Ik ga dit thuis ook eens proberen!

Workshop volgen

Wil jij ook een keer een workshop volgen? Dat kan! Perfect Pastry biedt diverse workshops aan, net waar je naar op zoek bent. Ik zou wel een keer zo’n toffe unicorn taart willen leren maken. Wat een werk zit daar in! Dat zie je gewoon. Wij krijgen een heuse kersttaart voor ons neus. Met frambozen van binnen, jummie!

Zin in de kerst

Na het event had ik meteen zin in de kerst. Thuis de kaarsjes aan gestoken en al wat kerstdecoratie naar beneden gehaald. Ik heb een lijstje gemaakt met ingrediënten en producten die ik nodig heb om zelf de kerstkoekjes te gaan maken. Zodra sinterklaas weer naar Spanje is, ga ik aan de slag. Met de kinderen, die vinden dat vast ook heel leuk om te doen!

 

Share.

Leave A Reply