Ervaring bij Savarin Rijswijk

0

wijntje safariHotel Restaurant en Spa Savarin ligt zo’n 3 km van het centrum van Rijswijk vandaan. Parkeergelegenheid is er genoeg, maar wij lieten ons lekker brengen en halen. Zo konden we lekker genieten van een wijnarrangement. We liepen eerst per ongeluk het hotel in, maar werden vriendelijk de juiste kant op gebracht, een deurtje verder. In deze blog vertel ik alles over mijn ervaring bij Savarin Rijswijk.

Social Deal Savarin Rijswijk

Doordat we geboekt hadden via Social Deal, moesten we bij binnenkomst eerst onze vouchers laten zien. Die had ik in de app van Social Deal op mijn telefoon, ideaal. De deal was trouwens een hele mooie: voor €35 een prachtig 5 gangen diner inclusief amuse. Echt een buitenkansje, want Savarin is een restaurant met prachtige gerechtjes. Ik wist dat vriendin Maroesja heel graag eens bij restaurant Savarin wilde gaan eten, dus wegens gebrek aan oppas ging ik niet met mijn wederhelft, maar nam ik haar mee.

savarin interieurwijn arrangement safari

Ervaring bij Savarin Rijswijk

We werden naar onze tafel begeleid en kregen het menu van die dag uitgelegd. Het meisje wat ons bediende sprak geen Nederlands, en haar Engels had een accent, het duurde dus even voor ik haar goed begreep. We besloten een wijnarrangement van €35 te nemen, bij elk gerechtje een passend wijntje en een fles water. Dat werd allemaal vlot gebracht: evenals de amuses. Het feest kon beginnen! De amuses waren bijzonder en hadden allebei iets kroepoek-achtigs, maar beiden met een andere vulling. Erg lekker. Tot dan toe was onze ervaring bij Savarin Rijswijk dus prima!

savarin amuse

Een 5 gangen diner

Bij Social Deal stond een voorbeeld diner, maar het diner wat wij deze avond kregen bestond uit amuses, asperges, heilbot, eend, kaas en een heerlijk dessert op basis van chocolade en sinaasappel. Het eerste gerechtje na de amuses was een gerecht met asperges. Prachtig opgemaakt en fantastisch verfijnd en lekker. Daarna kwam een tussengerecht van heilbot. Perfect op de huid gebakken met wat groenten en een heerlijk subtiel sausje. De porties waren ook zeker niet te groot, zodat de borden gewoon leeg gingen. Na de heilbot kwam het hoofdgerecht: eend met wat groenten. Ook superlekker. Tot slot kwam de kaas, geserveerd in een kartonnen doosje, zodat de namen er meteen bij stonden. Op zich fijn, maar aan de andere kant vond ik dat dan weer iets goedkoop overkomen. Op een bord serveren vind ik net wat sjieker. Er kwam brood en appelstroop bij en het was geweldig lekker. Het dessert was een soort bavarois van sinaasappel met wat chocolade en ijs erbij. Yummie! Eigenlijk vonden we alles om onze vingers bij af te likken en gingen de borden schoon leeg.

Het interieur bij Savarin in Rijswijk

Bij een ervaring bij Savarin in Rijswijk hoort naast het eten natuurlijk ook een ervaring met de bediening en het interieur. Over de bediening kan ik kort zijn: iedereen van vriendelijk, de tijd tussen de gerechten was precies goed en de wijn werd prima geserveerd. Niets dan lof! Het interieur is ietwat donker vind ik wel, dat zou voor mij wat lichter mogen. Desondanks is het wel heel sfeervol en een groot pluspunt vind ik dat de tafeltjes niet zo dicht op elkaar staan. Je hebt dus voldoende privacy, wat heel fijn is als je een beetje zonder pottenkijkers wilt kunnen praten.

Conclusie

Al met al is onze ervaring bij Savarin Rijswijk dus een hele goede. De gerechten waren verfijnd en goed op smaak, de borden heel mooi gestyled, de bediening supervriendelijk en de wijn lekker. Als ik twee kleine minpuntjes moet opnoemen dan is het voor mij dat het kaasplankje in een kartonnen doosje zat en dat het interieur wat donker is (en dat is ook meteen smaakgevoelig). Al met al is deze deal die wij boekten via Social Deal bij restaurant Savarin in Rijswijk een hele mooie. Wie in heeft in een avondje uit bij een restaurant met een hoogwaardige kwaliteit is hier zeker aan het juiste adres!

Share.

Leave A Reply