Zeepaardjes en babypinguïns spotten bij Sealife

0

sealifeAfgelopen week was ik met de kinderen bij Sealife om de babypinguïns te spotten. Het viel nog niet mee ze te ontdekken, want ze zijn helemaal niet meer zo klein en donzig als ik verwacht had. Amper 2 maanden oud, maar behalve de witte buik herken je ze bijna niet meer. Het was dat de pinguïns net gevoerd werden en we daardoor uitleg kregen, anders had ik het niet geweten.

Pinguïn-eitjes

Er werd ons ook verteld dat er momenteel pinguïns aan het broeden zijn. Binnenkort, over een week of 2, verwachten ze weer jonkies. Dat zullen dan wel van die pluizig, donzige vogeltjes zijn. Ik kijk er nu al naar uit! Het was sowieso erg leuk om te zien hoe ze gevoerd worden. Ze ruiken het gewoon, worden helemaal druk als ze horen dat een medewerker er aan komt met een emmer vis. Supergrappig!

sealife-scheveningen-korting

Speurtocht

Voor de kinderen vanaf ongeveer een jaar of 6 is er een leuke speurtocht door Sealife. Bij binnenkomst krijgen ze een papieren duikbil en een speurtocht boekje. Hiermee kunnen de kinderen antwoorden op vragen zoeken en bij het juiste antwoord zichzelf een stempel geven in het boekje. Heel leuk! Zo gaan ze er toch op een iets andere manier doorheen en leren ze ook nog wat.

Zeepaardjes en kwallen

De zeepaardjes en kwallen vond ik zelf fascinerend. Ze zijn prachtig verlicht, waardoor het bijna sprookjesachtig wordt. De supergrote krab vonden we een beetje griezelig, maar tegelijk ook indrukwekkend. Om nog maar niet te spreken van de Murenen, piranha’s en de krokodil. De Nemo & Dory visjes waren dan weer heel schattig. We keken onze ogen uit.

Kortingscode

Ook een keer naar Sealife deze zomer? Je bent er zeker een uur of 2 zoet met de kinderen, en na afloop kun je een drankje doen in het nabijgelegen Beren-restaurant. Met de kortingscode FOLDER2016 krijg je 25% korting op je kaartje als je dat online koopt, dat scheelt toch weer!

Share.

Leave A Reply